Tabii yardımcı oluruz ama inan bana eğer sen bu benim için faydalı olur diyosan,mutlaka öyle olur,çünkü sahip olduğumuz gücü kullanmak için sadece kaynak bunlar yol göstermek için
yüzlerce kaynak...daha doğrusu anahtar belki benim çalışma felsefem sana çok ters gelir belki de seninkisi benimkine
ama evet gerçketen bu işi bilen adamlar da var,yani nasıl yapılcabiliceğini iyi bilen ve öğreten...Bana soracak olursan bende kaynak yok yok malesef(yani bahsettiğimiz konu hakkında)ben biraz daha mistik konulara ilgileniyorum ve telkinlerin de gerçekten çok faydası oluyor bana.Sanırım senin içinde fografik hafıza teknikleri,hızlı okuma vb. telkinler ekstra olarak yarar sağlıyacağına inanıyorum bi de son olarak aklıma gelmişken belirteyim ben bi ara mega hafıza seti alıcaktım bu konu için gerçekten etkili oluyomuş diye duydum ama denemediğim için bilmiyorum şimdi reklam da yapmıyayım ama benim önerim eğer meraklıysan fotografik hafıza teknikleri ile çalışmak(telkinde olabilir,sette olabilir)artı yukarıda belirttiğimiz kitap ve ona ek olarak kendine en yakın hissettiğin kitaplarla düzenli çalışarak ben verim alacağına inanıyorum.... super