Merhaba günlüğüm...
Bu aralar sıcaktan başka birşey yapmıyorum...Öylece dinleniyorum...Düşünüyorum bazen...Çevremde insanların hayatlarına bakıyorum...Beklemediğim şeyler duyuyorum...
Para istiyorum günlük...Çok çok para...Yani birinin başına birşey geldiğini duyduğumda hiç düşünmeden yardım edebilmek istiyorum...Yani keşke param olsaydı hemen verirdim demememek istiyorum artık...Bazen o kadar çaresiz durumda oluyorlarki insanlar,onların o çaresizliğine öylece bakmak sinirimi bozuyor...
Kardeşim bir arkadaşının başına çok korkunç bir olay gelmiş...O kadar üzüldümki onun adına...Gencecik ya...
Bu olaydan sonra bir kere daha ailemin ne müthiş insanlar olduğunu anladım...Eğer arkanda seni koruyacak bir ailen yoksa,herkes kendi aleminde ise,savrulup gitmen çok normal...Yani şu an elimde para olsa,hiç düşünmem o kıza parayı karşılığı olmadan veririm...Elimden sadece ona ışık göndermek fln geliyor şimdilik...Umarım başına gelen bu çaresiz durumdan biran önce kurtulur...
Bunun yanı sıra yeni dilek listeleri yaptım kendime...Eskileri doldu ve dileklerimin çoğu gerçekleştide
Bu sitedeki ruheşi ile ilgili yazıları okyuncada bir liste ona ayırdım:)
Komik bir liste oldu...Süper ayrıntılı...Yani acaba bu kadar ayrıntılı olması çokmu garip olduki?... plak kolleksiyoneri olsun gibi komik maddeler var:),ama napıyım benim hayatımda ayrıntılar çok önemlidir...Geçen gazete okurken Hande Yener röportajı vardı,bi göz attım amanın secret kokuyor röportaj...Oda bir liste yapmış daha önce,zat-ı ali Romeosunu kendine çekmek için...Daha önce ilişkilerinde erkek arkadaşlarında olmayan özellikleri sıralamış...Sonracığıma bunların üstüne bide yakışıklı olursa hiç fena olmaz demiş...Sonra Romeo gelmiş:)...Ehuhe...
Neyse duruyor listelerim...Arada bir açıp bakıyorum...Daha öncede öyle yapmıştım...Ve en abuk isteklerim bile oldu valla:)
Tavsiye ederim super