Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2010, 05:31 PM   #86 (permalink)
maviinci
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü

Alıntı:
SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu neyin savaşıdır bilmiyorum ama insan kendinden kaçmak istermi??? Bedenimi bırakıp o fark etmeden kaçasım geliyor bu istek o kadar yoğunki son derece tahammülsüz yapıyor olaylara ,insanlara karşı.Olumluya inanabilsem bu aklı, ayna karşısında kendime övgüler düzerdim.Kendime tahammülüm yokki...... Beceriksiz,aptal,son derece saf ve ezik hissediyorum hemde eskisinden beter.Sokakda resmen boynumda ve iki omzumda tonlar taşıyorum.Eskiden dimdik yürürdüm şimdi EZİK bir ioldum.Sabah işe giderken dışarı çıkmak akşam dönerken insanlrın önünden geçem benim için işkence.Ne oluyor ya neeeeeee
Kendi adıma konuşmak istiyorum. . Ankra bana dayanılmaz olmuştu. Sokakta yürüyemiyor, insanlarla ilişkşlerimi bir türlü toparlayamıyordum. Ailemi sürekli suçluyor, heer anımda kendimi depresif bir yaşam tarzına hapsediyordum. Evet, insan kaçmak ister. İnsan asıl kendinden kaçmak ister. Ben de istedim. Gittim. İStanbul'a gittim. Sanki bi anda sihirli bi değnekle bana dokunacaklar da herşey çoookk güzel olacaktı. Gittim. İStanbul'a gittim. ŞAns mı yardım etti, noldu bilmiyorum; İlk ay herşey güze lgitti. İnanmaya başladım, kendi yalanıma. Halbuki kaçmaya çalıştığım 'ben'i benle götürmüştüm. . Ve birkaç hayal kırıklığı yaşayıp gerçeklerin farkına vardıktan sonra kendimden kaçamayacağımı farkettim. Çünkü bu 'ben'dim ve kendi kendimi bu hale getirmiştim. Kısa bi sürede böyle olmuştum, o halde değişmek de benim elimdeydi. . O aralar siteyle tanıştım. Hibir zaman pes etmeyen düşmanım olan,, bugüne kadar gerek benim tarafımdan, gerek çevremce yanlış yetiştirilmiş olan ego'mun farkına vardım. . Farkına vardıktan sonra pes etmemem gerektiğini anladım. Ama sana yemin ederim, sana olanlar bna da oldu. Çok kötü bastırıyordu, ama pes etmedim. Çünkü kaçamadığım 'ben'i değiştirecektim. Ve hâlâ bastırıyor, biliyor musun. . Ben yine acılar çektiğimi düşünüyor, bunu kendime yapma hakkımın olmadığını, artık herşeyden çok yorulduğumu düşünüyorum. Ama sadece düşünüyorum. Bunun bir girdap olduğunu. . Kapılınca bi daha toparlanamayacağımı biliyorum. Senden de bilmeni istiyorum. . Sevgiyle kal
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla