Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2010, 08:13 PM   #87 (permalink)
SeLeNaS
Üsteğmen

SeLeNaS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 232
246 Mesajinıza toplam 1,161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SeLeNaS will become famous soon enoughSeLeNaS will become famous soon enough
Standart Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü

Alıntı:
maviinci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kendi adıma konuşmak istiyorum. . Ankra bana dayanılmaz olmuştu. Sokakta yürüyemiyor, insanlarla ilişkşlerimi bir türlü toparlayamıyordum. Ailemi sürekli suçluyor, heer anımda kendimi depresif bir yaşam tarzına hapsediyordum. Evet, insan kaçmak ister. İnsan asıl kendinden kaçmak ister. Ben de istedim. Gittim. İStanbul'a gittim. Sanki bi anda sihirli bi değnekle bana dokunacaklar da herşey çoookk güzel olacaktı. Gittim. İStanbul'a gittim. ŞAns mı yardım etti, noldu bilmiyorum; İlk ay herşey güze lgitti. İnanmaya başladım, kendi yalanıma. Halbuki kaçmaya çalıştığım 'ben'i benle götürmüştüm. . Ve birkaç hayal kırıklığı yaşayıp gerçeklerin farkına vardıktan sonra kendimden kaçamayacağımı farkettim. Çünkü bu 'ben'dim ve kendi kendimi bu hale getirmiştim. Kısa bi sürede böyle olmuştum, o halde değişmek de benim elimdeydi. . O aralar siteyle tanıştım. Hibir zaman pes etmeyen düşmanım olan,, bugüne kadar gerek benim tarafımdan, gerek çevremce yanlış yetiştirilmiş olan ego'mun farkına vardım. . Farkına vardıktan sonra pes etmemem gerektiğini anladım. Ama sana yemin ederim, sana olanlar bna da oldu. Çok kötü bastırıyordu, ama pes etmedim. Çünkü kaçamadığım 'ben'i değiştirecektim. Ve hâlâ bastırıyor, biliyor musun. . Ben yine acılar çektiğimi düşünüyor, bunu kendime yapma hakkımın olmadığını, artık herşeyden çok yorulduğumu düşünüyorum. Ama sadece düşünüyorum. Bunun bir girdap olduğunu. . Kapılınca bi daha toparlanamayacağımı biliyorum. Senden de bilmeni istiyorum. . Sevgiyle kal
Maviinci dediğin gibi alacakaranlık kuşağı gibi,ne zaman nasıl dibe vurcağını bilmiyorsun.Herkesmi böyle yoksa bizlermi sürekli dalgalanıyoruz.Benim dışımda herkes son derece harika,başarılı akıllı,hayatını nasıl yöneteceğini bilen insanlar diye düşünüyorum.Sonra kendimi dik tutmaya çalışıyorum ama yoruldum kendimle savaşmakdan.Bu girdaba kapılmamak gerektiğini bilmek ne işe yarıyor sürekli bir direniş.Dalgalamaları yaşamak istemiyorum artık.Eskiden olduğum gibi korkusuz kendinden emin ve hedefine kitlenmiş biri olmak istiyorum.
SeLeNaS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla