23-04-2010, 11:16 PM
|
#89 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü Bende her günümü hayalimde kafama sıkmakla,, uçurumlardan atlamakla, çatılardan atlayıp uzuuunn demirlere saplanmakla geçiriyorum. . Artık ben de yoruldum, ama dile getirmiyorum. . Ben biliyorum ki şu an ne desem boş. . Kriz anlarında tam olarak Allah'dan başka herşeye isyan eder oluyorum. Napıcağımı bilmiyor, kendimden korkuyorum. . Ve çareyi yine beni bu hale sokan içimde buluyorum. Kendi içimde. Kalbimden gelen, bambaşka bi seste. Kötü düşünceleri umursamadan,, 'iyi' dediğim sesleri dinliyorum. Kendime gelene kadar onları dinliyorum. Sonra hayat devam ediyor, bunu görüyorum. Bugün girdiğimiz bu durum çıkmak içiin çırpındığımıza işaret. Farkındayız, Biliyoruz. Biliyoruz ki değişeceğiz, bunun için adım attık. . Sürekli savaşıyoruz. Belki itici/gereksiz gelecek ama tarif eden tek sözcük bu: savaşıyoruz ve kazanana kadar savaşacağız. Bilmemiz gereken tek şey,, çok yakın olduğu mutluluğun. Çokk yakıııınn =) Herşeyin her an daha da güzele gittiğini kazımamız lazım, zihnimize. . Çünkü gerçekten de öyle. Etrafındaki herkes başarılı, hayatını nasıl yönlendireceğini bilen insanlar; ama bu sen onlar hakkında böyle düşündüğün için öyle. Pes etmeden, galip gelmek için savaşıyoruz. . Klasik olacak,, ama Edison ve ampul örneği diyorum. Yüzlerce kez deneme ama assla pes etmeyiş. Sonunda ampulü bulmanın verdiği mutluluk ve haz. . Paha biçilemez. Biz kendi ampulümüzü bulmak için çabalıyoruz. Kendi aydınlığımıza kavuşmak için, kendi ışığımızla ışımak için mücadele ediyoruz. Aslında böyle olanlar çoğunluktalar, ama gizliyorlar. . Kurtulmak yerine gizlemeyi seçiyorlar. Biz?? Kurtulmayı seçtik, İnşallah kurtulacağız. Aldığımız her nefeste özgürlüğün titreşimini hissetmek için, yaşamanın; yeniden doğmanın muhteşemliğini, mükemmelliğini tatmak için çalışıyoruz. . Ve eminim, başaracağız Sevgiyle kall,, Hepp mutlu oll |
| |