Alıntı:
Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
"Her şarkının bir sonu vardır ama sonu var diye o şarkıdan zevk almayacak mıyız?"
Eskiden birşeyler biter diye,yada birileri gidecek diye o şeyleri yaşamaya çekinirdim...Şimdi ise umursamıyorum artık...
Keyfine bakıyorum herşeyin...
Uriah Heep-weep in silence dinledim bütün bir akşam...Evet sonu vardı,ama ben takmadım...Tekrar dinledim...
Bir pikap istiyorum...Kuantum enerjilerini harekete geçirdim...Pikabım yolda...Geliyor bana...
Bütün kült albümlerin plakları olacak...Şimdilik 2 plağımız var...
Bugün flickr da pikap görünümlü pasta yapmışlar...Bende isterim,bende isterim:)Bilimik(kardeşim)ben sana doğum gününde yapacağım onu dedi...Evet kuantum enerjim için iyi olur:) Yaşamım keyfine doyulamayacak kadar güzel bir şarkı artık...Hani sürekli yaşayan klasikler olurya...Her nesil dinler... Öyle...
Pasta bu...
böyle bir arşivim olacak:)
ehe istediğim pikabıda koyayım tam olsun:) |
Merhabalar günlüğüm...
Bir müjdem var...Kaç ay önce istemiştim,buraya ve görebildiğim her yere resimler yapıştırdım hatta buzdolabı magnetleri bile yaptım pikaplı:)
Ve çok uygun fiyata,tam bize göre bir pikap aılyoruz:)
Oleeeeeey!
Çok sevindim yaaa...Acayip derecede sevindim...Ben hep imgeleme yaparken bu konu ile ilgili yaza alırız diye yapıyordum...Ve hakikatende düşündüğümüz zamanda alıyoruz...
Şimdi üstteki gibi arşivim olsun diye imgelemeler yapayım bari:)
Çekim yasası konusunda artık net bir şekilde inanıyorum,imgelemelerimi yapıyorum...Bana öyle şekilde geliyolarki,hem çok uygun hemde çok ucuz fiyatlara alıyorum istediğim herşeyi...
Ama çok sevindim...yehuuuuuu:)