Ceren'ciğim ve Redflowes'cığım ilginiz için çok teşekür ederim .Dün karşımda öyle kocaman yatarken Doğum gününün yaklaştığını ayın 7sinde onunla yaşadıklarımı benim onunla nekadar dikkatli olmam gerktiğini hatırladım ve içimden bunları yazmak geldi.Bu ay çok güzel insanların doğum günleri var benim için .Mesela Hayal'ciğiminde 8de imiş .Yıldızları güneş olan ve güneş gibi parlayan bu insanları seviyorum.Hayatlarıda güneş gibi aydınlık olur inşallah.
Biz dün kardeşime gittik ve yavaşta olsa oda bize bakabaka bizim gibi olmaya başlıyor. Ondan vazgeçmeyeceğim.Güzel bir gün geçirdikakşamda komşularımızla parka gittik ve güzelde bir gece geçirdik .Dışardan donmuş bir şekilde eve geldik ev fırın gibiydi.Ankara'nın dengesizlikleri ama nefes alınacak bir iklim.
Bu ara fazla bir şey yapmadan biraz uyuşukluk yapıyorum sanki birşeyler içimde yerleşe bilmek için bize zaman ver acele etme diyor ve bende serbest bıraktım.Redflowersın resimlerindeki gibi puzel parçaları yerleşirken zaman istiyor.
MehmetCiğim senin günlüğüne yazmanı bekliyorum .Her yerde yazıların var ama en olması gerken yerde yok .Mehmeti merak ediyorum bize kendini biraz anlatsın diye bekliyorum neler yapıyorsun?EFt konusunu araştırdınmı?
Ben tanıdığım insanları merak ederim ve arada bir ararım .Sizleride merak ediyorum arasıra iki satır yazın içinizi dökün verahatlayın .Bende sizleri okuyup aman oh iyilermiş diyeyim.
Bu gün güzel bir gün olacak evrene siparişlerimi veriyorum huzulu ve mutlu bir gün olsun hoş insanlarım olsun herkesne isterse onu yaşasın.yolumuz açık ve aydınlık olsun.