Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2008, 03:49 PM   #286 (permalink)
Akulina
Guest

Standart Ynt: Sycorox'un Günlüğü

Canlarım çok teşekkürler:)bende sizi öpüyorum kocaamaaan!:)
Sevgili abcdef çevremizi değiştirmeye ve geliştirmeye öncelikle kendimizden başlayabiliriz...Bizler değiştikçe,çevremizdeki insanlarda ya hayatımızdan çıkıyor,yada bizlere ayak uydurmak için uğraşıyorlar...Zamanında bu çekim yasası konusunda çok dalga geçildim...Her ilgilendiğim konu için bence yalnış diyenler çok oldu...Hiçbirşey söylemedim...Ama bendeki değişimi gördükçe zamanla insanlarda merak ediyorlar ne yapıyorsun diye...İnsanlar somut örnek görmedikçe inanmıyorlar...Şimdi çekim yasası konusunda mesela ben sayesinde birçok kişi merak edip araştırmaya başladılar yavaş yavaş...Yaptıklarımı biliyorlar,görüyorlar...
Çok mutlu oldum ya kaç gündür leyla formatında geziyorum...Zamanı bile tam istediğim zaman bu kadar olur...
Birde şunu farkettim ve kafama soru olarak takıldı...Yani eskiden birşey istediğim zamanlar,onu farkında olmadan 1,1'5 sene sonra kendime çekebiliyordum...O zamanda o şeye karşı hiçbir isteğim kalmadığı için bir anlamı olmuyordu...Şimdi bu süre azalmaya başladı...Yani birşeyi isteyim mesela 6-7 ay bekliyorum belki...O zamanda da kendimi çok fazla motive ediyorum,o şeyi sürekli olarak görüyorum gözü alışıyor sanki benimmiş gibi hissediyorum...Ve sonucundada.......:)
Ama bir yandanda böyle zaman biçerek ve böyle düşünerek kendimi mi sınırlıyorum?
..................
Bu pikap olayının haricinde güzel günler geçiriyorum...Güzel bir yaz ama insanı tedirgin ediyor....Yani bence çok fazla sıcak değil ve ben geceleri üşüyorum bile...Hatta dün parkta çardakta otururken resmen titredik Ağustos günü...
Bu aslına bakarsan iyi birşey ama bence normal değil...
Onun haricinde de iki nokta tekniğini sorunlarım için bir ön giriş olarak kullanmaya başladım...Önce sorunlarımı iki nokta tekniğiyle düşünüyorum,geçmişe gidiyorum iyice hissediyorum...Sonra serbest bırakıyorum...Sonrada bir tur deep peat yapıyorum ve sonuçtan memnunum...Hemde baya...
Mesela babam için yaptım geçen gün...
Babamla aram hiç iç açıcı değildi...Hatta geçen sene çok büyük sorunlar yaşadık ve ilk defa karşı karşıya geldik...Buraya onunla ilgili çok az şey yazdım,hiç anlatmadım ,o konu hakkında hiç konuşmadım...Resmen o konuyu sildim,kendimle bile konuşmadım...
Ama bunun bana zarar vediğinin farkındaydım...Ne zaman birşey yapsa ondan nefret ediyordum,aptal olduğunu düşünüyordum,onu sürekli suçluyordum...Annemle ayrılmalarını çok istiyordum...Bu o olaydan öncede çok vardı hislerimde...Hep hayatımda onunla aramda bir mesafe olmuştur...Her konudada anlaşamayız...Beni hiçbir konuda desteklemez...En çok desteğine ihtiyaç olduğum konulardan yapayalnız bırakır...
İşte bütün bunlar bana çok batıyordu...Hayatı,hayatımız,bize değer vermemesi,umursamaması fln...Onu gördükçe sinirlerim bozuluyordu...Bu sene babalar gününü bile kutlamak içimden gelmedi açıkçası...Yalandan öylesine söyledim...Anneler gününü öyle şaaşayla kutlamıştıkki,içi buruldu...Ama babalar gününüde öyle kutlayacaktık,bir gün önce o kadar moralimi bozduki içimden gelmedi...
Neyse işte böyle şeylerdi...
Bu olay için önce iki nokta yaptım...Sonra Peat...
İki nokta yaparken aramızdaki sorunları düşündüm...Sonra onları serbest bıraktım...Onların yerine güzel olan sayılı anıları yerleştirdim...Onu düşündüğümde hep aklıma onların gelmesini amaçlayarak çalıştım...
Ve sonuç...
Şu an artık saçma birşey bile yapsa farketmiyorum...Hatta beraber gülüyoruz...Kızdığında çok umursamıyorum,kafama takmıyorum,sinirlenmiyorum...Zaten bir süre sonrada kızgınlı geçip gidiyor...Eskiden yaptığı hatalara takılmıyorum...Aklıma insanlara yaptığı iyi şeyler geliyor...Aramız gayet iyi ve sürekli birbirimize takılıp duruyoruz...Hatta iltifat bile ediyorum...
O olayla yüzleştim...O olayı serbest bıraktım...Çok aptalcaydı ama yaşanması gerekiyordu ve yaşandı...Serbest bıraktım içimdeki kızgınlıkları ve kırgınlıkları...İçimdeki herşeyi temizledim...
Bu benim için çok önemliydi ve bu olayı,bu durumu temizlemeden tam anlamıyla pozitifim diyemezdim...
Şimdi burada bunları birçok kişiyle paylaşmak bile benim için büyük cesaret...Çünkü ben yıllarca hep içime attım,konuşmadım...
Sizde ailenizde biriyle yada birileriyle aranızda sorunlar varsa kesinlikle o olayı kendi içinizde masaya yatırın...Çünkü arkadaşlarınızı silebiliyorsunuz,kolayca yapıyorsunuz bunu ama ailenizi silmeniz çok zor ve çok acı...
Ben olayımı ameliyat masasına yatırdım ve operasyon tamamlandığında o masadan zaferle ayrıldım...
Şimdi ona ışık yolluyoruz annemle...Bayada işe yarıyor...Hayal ablam demişti İzmirde, onlara ışık yollayın diye...Uyguluyoruz ablacım,dediğin gibi...Ve bayada etkili oluyor...
Yani çözülmeye başladım bağlarımdan,beni sınırlayan herşeyden...Kırgınlıklarımdan,kinlerimden,nefretle rimden...
Yani mutluyum...Huzurluyum...Bunun için sessizliğe fln ihtiyacım yokmuş...Ruhum sessiz değilmiş...Sürekli konuşuyormuş ve ben huzur arıyormuşum...Ruhumla konuşmaya onunla anlaşmaya başladığımda,içimde barış ve huzur geldi...
İşte pikap fln işin süsü,asıl bu yüzden mutluyum:)