Merhaba günlük;
Hepinize çok teşekkür ederim insanın sizler gibi cesur ve yüreğindeki sevgiyi böyle bonkör bir şekilde veren arkadaşları olunca yenemeyeceği dert neredeyse yoktur.
Bugün nasıldı;aslında akşamdan başlıyım akşam kendim hipnoz denemesi yaptım derin uyuyabilmek için bir kütük gibi derin bir şekilde uyuyacaksın ...gibi kendime telkinlerde bulundum ve sonra yattım kütük kısmını becerdim gibi ama derin uyumak pek olmadı sabahın 04 ünde uyandım döne döne saat 05 i geçmiştir bi ara daldım sonrada alarm çaldı kalktım bu birazda geçen gece 02 de yatıp öğlen 12 de kalkmama bağlı bence uyku düzeni bozulunca hemen alışmak olmuyor hem hipnoz konusunda da henüz alfabeyi öğreniyorum desem yeri var.Bugün sakindin kafam boştu belki tatil dönüşü diye pek işe kendimi veremedim.Sen hayata nasıl sarılırsan hayatta sana öyle sarılır derler bir süredir pek sarılamıyorum hayata geçerli sebeplerimden dolayı diycem ama hayatı ertelemenin geçerli sebebi mazereti olamaz demekte geliyor içimden çünkü pek mazeret uydurmayı seven biride değilim neyse fazla derine girmeyeyim.
Şimdilik bu kadar bu akşam erken yatıyım iyi geceler..