Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2008, 07:32 PM   #25 (permalink)
reversi
Teğmen

Tesekkür: 0
16 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
reversi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: reversiden haberler devam ediyorrr

selam 96 hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.salıdan beri sizlerden uzaktaydım.ve bendeki değişimi yaşama fırsatım buldum.Gizemli konuşmak yerine açıkca yazayım istiyorum:biliyorsunuz temmuz 9 dan beri telkinleri dinliyorum. dusun salı günü seyahete çıktım ,çıkış amacım tamamen işimle ilgiliydi ve de oldukça problemli durumlar içeriyordu.Hiç tanımadığım insanlara teknik bir durumu anlatmak ve olayları çözmek di amacım.Ve onların değil kendi istediğim şekilde sonlandırmaktı. çok karşık oldu biliyorum ama ,kendime olan güvenim ve de koruma kalkanım sayesinde ,bide son okuduğum kitaplarda da yazdığı gibi sürekli sevgi yolluyarak insanları ikna ettim.Davalarında haklı bile olsalar o anda sadece benim haklılığımı kabullendiler.Yalnız çok garip bir şey oldu ; tam arabaya binecekken biri san ki ayaklarımdan çekti ve bgeni yan yatırdı.Müthiş bir şekilde düştüm ya da tam anlamıyla yere kapaklandım. sanki bişri benim düşmeme sebep oldu...hala o olayın etkisindeyim ,negatif enerjilermi benim düşmeme neden oldu bilmiyorum ama bir güç buna neden oldu.Ben ayağa kalktım ve şükredip telkinlerime devam ettim.İlk baştada belirtmiştim ya çakralarım çok açık sanırım negatif-olumsuz enerjileri de çekiyorum. 96 çok şükür sağsalim ve de benden beklenildiği gibi işimi hallettim ve evime döndüm...Telkinlere ara verdiğim için mi düştüm ? Ya da çevrede ki olumsuz düşünceler mi etkiledi bunu çok merak ediyorum...sürekli seni seviyorum,teşekkür ederim ,lütfen beni bağışla ve özür dilerim diyorum.sizleri çok seviyorum...bende ki değişiklikler bu kadar.görüşene kadar sevgi ile kalın...