Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2008, 10:39 PM   #27 (permalink)
reversi
Teğmen

Tesekkür: 0
16 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
reversi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: reversiden haberler devam ediyorrr

bugün ki günlüğüme Sevgili Mustang'a teşekkür ederek başlıyorum ve onu saygı ve sevgi ile selamlıyorum. 96 sağol mustang ,iyi ki varsınız...Sanırım haklısın salıdan cumaya kadar gerçekten hep negatif-olumsuz insanlarla muhattap oldum ,olmak zorunda kaldım. hiç bir şeyden tatmin olmayan ve tıpkı bu figürdeki gibi insanlardı bunlar.Bu son 1.5 günü kendime adadım ,keyif yaptım,tembellik ettim.Almış olduğum "beynin gizli güçleri" kitabını nihayet bitirdim.Ve gördüm ki bu sitede ki siz değerli dostlarda aslında bu kitap vb de yazılı olan şeyleri önermektesiniz.Sizler gibi üstadlarla tanışma fırsatı bulduğum için çok mutluyum. Bugün dışarıya çıktım ve yeğenimle buluştum.kaydadeğer pek bir durum yoktu yani.Ama genede kendimi oldukça huzurlu ve mutlu hissediyordum,yani hissediyorum.İçim de huzur var.Kendimi seviyorum.Sizleri seviyorum .Elimde ki kitaplardan şu anda "hizmetkar" adında yeni birini okumaya başladım.Ve daha ilk satırlarda kendimle ilgili bazı gerçeklerin farkına vardım.O ve diğer kitapları almama sebep olan sizlere sonsuz şükranlarımı sunuyor 96 ve sizleri sevgi ile selamlıyorum... mutlu ve sevgi ile kalın...