Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-08-2008, 01:43 PM   #4 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: kendi telkinlerimiz

merhabalar led..

biraz geç olmuş kusura bakma lütfen.. yaz dönemi dolayısıyla aralıklı olarak girebiliyorum foruma..

olumlama konusunda ki detaylar için bilinçaltı bölümüne eklediğim tezahür sanatını inceleyebilirsin..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-t5996.0.html
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-t7902.0.html

çekim yasası vb. çalışmalarda üzerinde durulan konu aynı frekansta olan enerjilerin yanyana geleceğidir..

sevgilimiz eşimiz ailemiz evladımız bile olsa aynı frekanslarda değil isek yaptığımız çekmin bir işe yaramadığı konusunda hayıflanmaya başlayacağız..
yağ ile su birbirine karışmaz.. ya su olacağız ya yağ ..

değişim kendimiz içindir.. başkalarını değiştiremeyiz..
iyilikleri için dahi olsa sadece yol gösterip önerilerde bulunabilir bunlardan da önemlisi örnek olabiliriz..
her bireyin etrafı "ol"duğu gibidir..

dışımızdaki "ol" maya çalıştığımız halimizin yansımasından bahsetmiyorum.. içimizde "ol"duğumuz gibi olandır etrafımız..

biraz akışa güvenmek gerekir.. ayrılmış olmanızında yaşamınıza kazandırdıkları vardır..
bana dönsün diye olumlamalar yapıp enerji göndereceğimize neden ayrıldık ve nasıl telafi edilebilir gerçeklerinin üzerinde durarak hareket etmek gerekir..

eğer iki kişiden biri yaşamına yeni bir yol çizmek istiyorsa ..
giden kalan ile mutlu değil ise ve kalan gideni gerçekten seviyorsa..
onun mutlu olması için onu özgür bırakması gerekmez mi..

eğer bırakmak istemiyorsa o zaman bir diğer soru geliyor akla..
gidenin geri dönmesini ondan ziyade kendi mutluluğumuz için mi istiyoruz..

biz onunla mutlu olduğumuz için mi yanımızda olmasını arzu ediyoruz..
peki bunun adı sevgi midir ... bencillik midir.. ya da gidişi kabullenmeyip hırsa dönüşmüş duygu yansımalarımız mıdır..

olaya değişik bir açıdan bakarsak;
şu anda çok mutlu olduğunuz bir birlikteliğiniz var..
adeta diğer yanınızı bulmuşsunuz.. her şey mükemmel..

ama o da ne..
eski sevgiliniz sizden vazgeçmemiş.. olumlamalar .. çekim yasaları.. v.b bildiği ne varsa sizin üzerinizde uyguluyor..

olması gereken bu mudur acaba..

ayrıldığınız noktada belki hayat her ikiniz içinde harika süprizler hazırladı..
sen ayrılık noktasında takılı kalmadığın için diğer yarım dediğin kişiyi bulurken..
o çalışmalar yaparak senin kendisine geri döneceğin umuduyla kendi yol arkadaşı karşısına çıksa bile farkedemedi..

ve son olarak benzer konularda hep verdiğim cevap;
ben olumlamaların da ötesinde çok farklı enerji sistemleri ile çalışabilmekteyim..
eşim ile 8 yıldır birlikteyiz.. bu süreç her zaman lalalala diye geçmedi..
benim ya da onun hataları da oldu.. yanlışlarımızda..
ama tek bir tartışmamızın arkasından onun kararını etkileyecek her hangi bir enerji çalışmasında bulunmadım..

yaptığım çalışmalar daima kendimin en yüksek hayrını gözeterek oldu..
dolayısıyla kendinimiz için yapacağımız çalışmalardan daha kısa sürede kalıcı sonuçlar elde ederiz..

her birey kendi seçtiği kararların sonuçlarını yaşama özgürlüğüne sahiptir..
ve yaptığımız her şey mutlaka bize geri döner..

sevgiler..