Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-08-2008, 06:58 PM   #12 (permalink)
Pamukk
Binbaşı

Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım

SİZİ SINIRLAYAN ANGAJMANLAR VE VERİLMİŞ SÖZLER

Bir diğer saptamayı kendi hayatınızda ve diğer insanlarla kurduğunuz ilişkilerde aramalısınız.Kişilerle kurduğunuz ilişkilerde yaptığınız angajmanlar,verilmiş sözler sizin hayatınızı sınırlandırabilir.Çevrenizde bu şekilde angaje oldugunuz kişiler var mı?

Örneğin George daha küçük bir çocukken annesi ve babası boşandığında annesi ile birlikte yaşamaya başlamıştı.Annesi ona birçok kez evin erkeği oldugunu vurgulamıştı. “ Bana kalan tek şey sensin.Beni hiçbir zaman bırakmayacaksın değil mi George?” sözlerini söylemişti.Bu konuda annesine söz vermişti.Şimdi bir yetişkin olduğu ve kendi hayatını yaşaması gerektiği halde evden ayrılmış olmasına rağmen annesine karşı sorumluluk duruyordu.Önce annesini mutlu etmeden kendisinin mutlu olamayacağına inanıyordu.Ancak annesi başka bir eyalette kilometrelerce uzakta yaşadığı için bu çok kolay olmuyordu.George ‘un asıl sıkıntısı 9 yaşında verdiği bu sözün onun hayatını olumsuz yönde etkiliyor olmasıydı.

Eğer sizin de geçmişten gelen veya şu an için bağlayıcı bir angajmanınız varsa ileri adım atmadan önce bu bağı çözmelisiniz.Bu angajmandan kurtlmanın bir yolu da meditasyondur.

BAĞLAYICI ANGAJMANLARDAN KURTULMAK İÇİN MEDİTASYON

1) Meditasyona geriye doğru sayarak başlayın ve kendinizi güvenli bölgenize götürün.Hazır oldugunuzda sizi değişim sürecinizde geriye çeken kişiyi veya kişileri buraya çağırın.Eğer bu kişiyi güvenli bölgenize getirmek size iyi gelmeyecekse,nötr bir yerde buluşabilirsiniz.Meditasyonun işe yaraması için bu kişiyle karşılaşmanız gerekiyor.Kontrolün sizde oldugunu ve konuşmayı sizin yönlendireceğinizi aklınızda bulundurun.

2) Hissettiğiniz sorumluluğun bir sözleşme gibi yazılı oldugunu,maddeleri sesli okuduğunuzu düşünün.Hatta bu metni,altında maddeleri kabul ettiğinize dair imzanız bulunan hukuki bir belge gibi görebilirsiniz.Önemli olan bu belgenin ciddiyetini ve bağlayıcılığını üstünüzde hissetmenizdir.

3) Bir kalem aldıgınızı ve maddelere GEÇERLİ ve GEÇERSİZ ibareleri koyduğunuzu hayal edin.Bu işlemi bitirdikten sonra kalemi karşınızdaki kişiye uzatın ve imzalamasını sağlayın.Onunla el sıkışıp onu uğurlayın.Bu kişinin iyi ve huzurlu bir şekilde yanınızdan ayrılışını seyredin.

4) Bu yükümlülükten kurtlmanın ve özgürleşmenin size ne hissettirdiğini düşünün.

George bu meditasyonu yaptı ve aslında göndermeyecek olsa da annesine bir mektup yazdı.Bu mektup önündeki gerçek engelin kalkmasını sağlamış oldu.

Sevgili Anneciğim,

Senin hayatını neşelendirmeden kendimin mutlu olamayacağı konusundaki fikrimi değiştirdim.Seni ne kadar çok seviyor olsam da her ikimiz de biliyoruz ki sen kendi hayatını yaşamalısın ,ben ise kendi hayatımı yaşamalıyım.Seni çok önemsememe rağmen artık senin adına sorumluluk duymayacağım.Daima sevgimle,

George

Yukarıdaki soruları cevapladığınızda diğer aşamaya geçebilirsiniz.Unutmayın geçmişi tamir edemezsiniz ama yarattığı hasarı tamir edebilirsiniz.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla