Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-08-2008, 08:52 PM   #8 (permalink)
cRaZyb0y

Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cRaZyb0y is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: cRaZyb0y doğum günü....

Alıntı:
suzzy Nickli Üyeden Alıntı
sevgili can yani cRaZyb0y doğum günün kutlu olsun....
Alıntı:
mücevher Nickli Üyeden Alıntı
doğum günün kutlu olsun can.....
Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Nice Mutlu Yıllara Can.Sevdiklerinle huzurlu,mutlu,sağlıklı uzun bir ömür dilerim.
Alıntı:
Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Doğum gününüz kutlu olsun...Sevdiklerinizle mutlu,huzurlu,neşeli ve aydınlık günler geçirmeniz dileğiyle...
Alıntı:
bigci Nickli Üyeden Alıntı
Rüzgarın keman çaldığı damlaların pencereye vurduğu soğuk bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun ve keşke dediğin tüm güzellikler gerçek olsun. doğum günün kutlu olsun super
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz. İnşallah cümlemizi önümüzdeki yıllar boyunca hep güzellikler kovalar...

Alıntı:
BaNuCaN Nickli Üyeden Alıntı
Doqumm günün saqLıkLı mutLu HuzurLu oLsun Bırtanem uMarım hep sevdikLerinle eLeLe MutLu seneLer yaşarsin =) İyi ki doqdun iyi ki varsınnnn
Sende iyiki varsın canım benim . Çok teşekkür ederim.

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
can'ım oğlum nice mutlu senelere..hayırlar ve sevinçlerle ulaşmanı diliyorum..iyiki varsın ve iyiki benim çocuğum olmayı seçmişsin..seni dünyaya getirdiğim için asla pişman olmadım... ben senden razıyım yaradan benden binlerce kez daha fazla razı olsun..birlikte yaşadığımız..30 yıl boyunca beni asla kırmadın..bundan sonrada kırmayacağını biliyorum..ve lütfen şu evlilik işinede bir el at diyorum.. tohuma kaçtın anasının kuzusu..( kuzuluktan çıkıp tekeliğe adım atalı çok oldu ama, neyse bana yinede kuzu gibi körpe geliyon) şaka bir yana seni çok seviyorum çocuğum..yeni yaşın kutlu olsun..yaradan hayırlı ömürler nasip etsin.
Annelerin birtanesi en bi çıtırı ben de seni çok seviyorum. İyi ki aile olarak sizleri seçmişim. Yaş daha 30 evliliğe çok var :D:D:D