35 yaşindayım kolesterolum çok yüksek
330 LDL225 ne yaptıysam düşmüyor ilaçda kullandım 3 kutu anca288 e kadar düştü doktorum ırsi oldugunu söyliyor diyet yaptım ilaç kullandımama sürekli ilaç kullanmam gerekiyormu ama doktorum yaşimın erken oldugunu söyliyor ilaçında zararı varmış benim ne yapmam lazım moralım çok bozuk yapabilecegim başka birşey varmı beni bilgilendirimisiniz kolestorolun yan etkileri nedir nasıl hissederiz ben hiçde hiçbir şey yok
yada varda benmi hissetmiyorum teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Doç.Dr. M. Akif BUYUKBESE
03. 09:25:38
Gunde 1 saat yuruyus yapiyorsaniz, beslenme uzmanina gittiyseniz, sigara ve alkolden uzak duruyorsaniz ve metabolizma olarak ya da hormonal bir sorun yoksa cok basitce cozume kavusursunuz. elas etmeyin. Dogru ilac da kullanmak gerekir. Bazen diyabet yani seker veya gizli guatr kan yaglarinda direnmeye yol acar. Yuksek kolesterol inme, yani felc ve kalp krizine kisaca damar sertligine yol acabiliyor. tedavisiz kalmak dogru olmaz. nadiren ilaclar basarili olmaz o vakit plazmaferez denen kanin yikanmasi olayi yapilir. Ancak szi de henuz tum yontemler uygulanmamais. ilac kullanmak icin yasiniz engel degildir.sifalar
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.