Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2010, 09:53 PM   #117 (permalink)
nevresim
Üsteğmen

Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough
Standart Cevap: sosyal fobi ye elveda.

sevgili günlük ve arkadaşlar,bugün annem yine yüzüme kusarak(tabiri cazise), igrenerek sen çirkinsin,seni kim ne yapsın diye söylendi,bende beni etkilemeye çalışma etkilenmiyorum gibisinden cvb verdim.bunu söylemesinin sebebide bana uygun gördükleri birini benim uygun görmemem,hatta kesinlikle reddetmem,yaşım ilerlemiş ya,artık postalamak istiyolar,tamam iyi niyetliler belki gözleri arkada kalmasın istiyolar ama zorla da güzellik olmaz,bana ima etti o kişiyi bi kaç kere yok dedim,en son kesin olarak cvbın yok olduğunu söyleyince ,sen napıcaksın peki sen çok çirkinsin seni öyle istedigin seviyede biri mi alacak dedi.
benim olmadığım bi ortamda başka bi aile dostumuz beni dışarda ilk defa görmüştü,o ortamda annemlere beni ve bi ablamı güzel buldugunu söylemiş,annem atlamış yokk nevresim cirkindir diye,d,ğer ablam güzel yani,evet o ablamı çok kişi güzel bulur,öyledir de,beni de onun kadar değil daha az kişi belki bulur,ama annem bunu kesinlikle kabul etmez.edip etmemesini geçtim,yüzüme kusması!karşısında sağlam durmaya çalışıyorum.dualarınızı bekliyorum,istediğim gibi yine kendi aileme yakın olan kendi memleketimden biriyle ama çok iyi çok anlaşacağım biriyle evlenmek istiyorum,herşeye karışıyolar da bu kadarı fazla değil mi,artık mutlu olucam değil mi günlük.