Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
novosibir'im birde bu kişinin iyi yönlerine bak bakalım..istisnasız herkesin iyi yönü vardır...
bir düşün, etrafındaki herkes bu kişi hakkında bunu düşünüyorsa..ona sizlerden çok güçlü bir negatif enerji yansıyor ve oda buna karşılık olarak, size kötü davranıyor olabilir..insanları yargılayıcı tavır böyle sonuçlar yaratabiliyor..sana denemeni öneriyorum...21 gün her akşam beş dakika otur, bu kişinin iyi taraflarını düşün..bak bakalım davranışlarında değişiklik olacakmı..bence olacak, tecrübelerle sabittir..düşünce en güçlü enerjilerden biridir...etkisi çok çabuk görülür..saygılı sevgiler |
hayal ablacım dediklerinde çok haklısın, aynen söylediğin gibi çoğu kişi olumsuz düşünüyor onun hakkında. ama o kadar kötü bir raddeye geldim ki, dayanacak
gücüm kalmadı son bir iki haftada bana attığı fırçaları, bağırmaları sineye çektim, hala da çekiyorum bugün benden özür diledi, dün bağırdığı için, kırdım seni
falan dedi. bunu da işine geldiği için yaptı, bana ihtiyacı olduğu için aynen iki yüzlülük, işten geçen ay izin istemiştim bir günlük bir hafta önceden, o gün bile yarım gün verdi nerdeyse kuzenimin düğününü kaçırıyordum. 2-3 gün içinde de yollarımız ayrılıyor bu kişiyle onun için dediğiniz gibi 21 günlük onun için
iyi dilek yapabilir miyim bilmiyorum ama yine de onun için iyi düşünüyorum, kötü düşünmüyorum artık kimse için serbest bırakmaya başladım, insanları.
o kadar dolmuşum ki sanırım dün burada öyle patladım. serbest kürsü olarak düşündüm burayı ama şimdi baktığımda çok kötü laflar çıkmış ağzımdan, onun için herkesten özür diliyorum, ne kadar da özgür olsakta belli bir sınırda başkalarını rahatsız etme özgürlüğümüz yok kesinlikle, öpüyorum ablacım sizi