Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2010, 03:46 PM   #16 (permalink)
yelda_k
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: mor kapaklı günlüğüm...tropikal :)

sevgılı gunlugummm ......yakında cok zor bı donem baslayacakkk kpss ıcın son zamnlar artıkkkk satj su bu derkenn bakalım ne olackkk....malum bıdeee (..)...

yorldum artk ....kısılıgım degısmeye basladıııı olumsuz yonde 10 gundurrr kendıme gelmelıyım dıyorum ama yokkk...bılmıyorum bole ne olcakkk acıl toparlanmalıyımmm ayrıca tekrar aılemın yanına geldımmm...9 gun kalmaya sonrada zaten sınavlar varr

17 mayıs atamalar varmısss atanmaktanda atanamaktanda cok korkuyorummmm ....

karar verme asamasııı baslayacakkk ...herkese suprız yapmak ıstıyorum aslındaaa amaa atanırsam kalplerıne ınebılırr ....

bıde malummm sımdııı unı okuyorumm unıyı bırakkk eskı ısıne donnn buda ne kadar mantıklı bellı degıllll ..

allahım ne olur bana yardım etttt korkularımdan emın kıll benii....bu yıl okadar guzel ınsanlarkla tanıstım vede kardes oldumkııı artık sonuna geldımm hatta ucurumdayımmmm dogru karar vereyımmmm lutfennnn rabbbım
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla