Alıntı:
Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı
Cadı_bm Dediği açık lise okyabilirsin bende açık lise okuyorum inanırmısın dün sınava girdim sıfımızda 65 yaşında bir amca okuyordu lise mezunu olmak için lise diploması şartmış gerekliymiş eğer mezun olmazsan böyle sorunlarla karşılabilirsin tıpkı 65 yaşındaki amca gibi o yüzden devam edebilirsin nasıl bıraktıysan açık lise sana bıraktığın yerdeki kredilerini sana verecektir. yeterki sen başla ne zaman mezun olursan ol..İleriyi düşünmek için kendini garanti altına almasın.Bak benim elimde diplomam yok iyi bir işe giremiyorum çünkü diplomanı al gel alalım işe diyorlar şartlarımız böyle diyince mecburen o kapıdan geri dönüyorum sende o kapılardan dönmemek için o oku .. |
Açık liseye bu tatil aylarından sonra yazılmayı düşünüyorum. Daha önce de yazıldım fakat tuhaf insanlar olduğu için orayıda bıraktım yani dalga geçinilmekten korktum. Veya beni biri çözer diye deli oldugumu anlar diye rahat hareket edemiyorum diye orayıda bıraktım işte
Ama artık herşeye tekrardan başlıycam herşeyle yüzleşicem bütün korkularımla sonuç ne olursa olsun yüzleşicem.