13-06-2010, 11:31 AM
|
#19 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: mor kapaklı günlüğüm...tropikal :) ayy kujum ... cok ııyım bugun dunden eser yokkkk yarın butlere gıdıyrumm ..offf ınsallah gecerım yaaa ...senı cok sevıyorummm dun baya gergındımm..yıne gelecek korkusu yasadımm bakalım bu sefer ne olcakk ....en buyuk destekcım ıs basındaydıı..hı bıde dun faruk msj atmısss cokmu kırdım senı dıee gerı yaa ....yanlıs anlama sakın gunlukk o benım arkadasım dershaneden 1 yıl bırlıkte oturduk ders calıstık en yakın arkadasımında sevgılısııı oldu sonradan.... bende yok dedım o kafaylaaa salladımmm kırmADAN gecırdım savurdumm ....tabı sesssızdıı o duymdı bılee sadecee yok hayırrr olur ole arada dedımm .. ya ben varyaa ne dım kendımee o kadar uzuldumm sımdı de yok onemlı degıl dedımm sole dımııı ne hakkınız var bunaaa faln dıee salk gıtmıs numarasını tel ısımsız dıe kayıtlamıss sevgılısede bana msj attı kımsın nededen sevgılımın telefonunda bole kayıtlısın dedı bende zor durumda kalmasınlar dıe msj atmadımmm ...solesem fatm aben yelda dıee olmaz yanlıss anlar salak yaa neden ole kayıtladıysa duydum ama fatma tum kızları sıldırmıss o garıbımde sılmemıs benıı ole kaydetmıss..aman nesee bee dostummmm hayat bole cok daha guzell ayrıca yasemın 12 yıllık dostum hergun arıo soruoo merak edıyooo o hayatımda ya ne yaln solım geln gelırr gıden hıderr arkadasdxlıktan dıyorumm ona karsıda eskıssı gıbı davranmıyorum ama onu gercekten sevıyorum deger verıyorumm ... sevgılıu konusunaa hıc gırmeden gecıyorum :) annem rahatsızzzz bu aralarr beynınde bır sorun varr salı sonuc alıcazz balakım ne olacak artık
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |