Merhaba arkadaşlar..
Ehh artık bizde bir günlük edinelim..Nasip olursa yaşadığım gelişmeleri, gelişme sürecinde artan farkındalığımla birlikte edindiğim yeni düşünce kalıplarını sizlerle paylaşmak istiyorum..Siteden indirdiğim telkinleri dinlemeye devam ediyorum...Ufak tefekte olsa kıpırdaşmalar olmaya başladı diye düşünüyorum...
Telkinleri yüksek sesle dinliyorum ve bu olurken konuşulanları duyabiliyorum..."Mutlu ol iyi ol mutlu ol iyi ol" diye duyuyorum.."Kendini iyi hissediyoooorrsuunn..." şeklinde bişiler duyuyorum...
Telkinleri dinlerken aklıma "acaba potansiyelim nedir" ,"benim gücümün sınırları nerde başlıyor nerede bitiyor" diye sordum...Ve düşünmeye başladım..Düşündükçe hayretler içinde kalıyordum..çünkü insan gücünün sınırı onu farkedip kullanmaya başlanıldığı anda başlıyor ve kullandıkça artıyordu...Ve bu öyle bi potansiyeldiki sürekli artıyordu..Sonra kendi kendime sanırım "sınırsızım" dedim..Böle deyince asıl sınır koyanın kendim olduğumu gördüm..Kendi olabileceğimin en iyisi olmama sınır koyuyordum...Başkaları benim hakkımda bi şeyler düşünebilirdi ama düşünceler kelepçemidir, zincir midir diye sordum kendime..ve bi aydınlanma meydana geldi azucuk bende....
Hani filmlerde "Haaaaa" diye bi ses gelirde ve o da bi anda aydınlanır ya işte öle bişe oldu gibi geldi...
işte bugün bunları yazarak günlüğümün ilk satırlarını yazmış olayım..Sevgiler