Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-06-2010, 12:04 PM   #5 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Telkinlere kendi sevdigim muzikleri ekleme sansim varmi ?

Alıntı:
keskinta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba benimde sosyal fobim var bu beni cok rahatsiz ediyor telkinleri dinledim 1 hafta gibi omzum dik yuruyorum faydasini gordum ama o telkinleri dinleye dinleye kulagimin isitmesi azaldi

yani demek istedigim sizden telkinleri muziksiz bir sekilde alip kendi sevdigim muziklerin arkasina koyabilirmiyim ?

eger koyabilirsem lutfen bana detayli bi sekilde anlatirmisiniz mesela bir slow rock sarkisinin arkasina telkin koyabilirmiyim :P veya yesilcam muziklerinin arkasina telkinleri koyabilirmiyim lutfen en kisa zamanda yardim ederseniz cok sevinirim

tesekkurler :)

Merhaba
Telkinleri kullaklıkla dinlemeyi önermiyoruz.Eğer imkanınız varsa uykuda hoparlorle dinleyin.
Ben genelde gece pc yi yada notebook u açık bırakırım.Bu şekilde dinlerim.

Dinlerken sesi çok yüksek açmayın uykuda rahatsız etmesin.

Dilerseniz gündüz pc de bir medi playerda telkinlerin doğa sesli versiyonlarını diğer medi player yada winampda kendi beğendiğiniz müzikleri ayni anda calin.
Ancak çaldiğiniz müziklere dikkat edin.Aşırı pesimist yada rock tarzı pek uygun olmaz.
Bunun dışında beğendiğiniz müzikleri calabilirsiniz.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla