Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... herşey bitmiş değil,hergün yeni bir umut ve bitmesini istemedikçe umutlar yok olmayacak....
depresif bir günümün ardından şu bitkin,güçsüz halimle biraz olumlamalar yaparak moral katmaya başladım kendime.buraya devam edip sizlerle paylaşmak istedim ki.doğru yolda mıyım merak ediyorum.
bugün ve hergün,benliğimde var olan olumlu duygularımı kabul ediyorum.olumlu duygularımı geliştirmek için olumsuz tüm duygularımı serbest bırakıyorum ve benden uzağa yolluyorum.olumlu duygularımın daha da güçlenmesi için beynimde olumlu düşüncelerimi kurgulamayı seçiyorum.beynimde yokken oluşturduğum olumlu tüm düşüncelerimi duyularımla hissetmeyi seçiyorum,duyularımla hissederken iyi ve coşkulu duygularımın devreye girmesini seçiyorum.tüm benliğimin bu duygularımın gerçek olduğuna inanmasını seçiyorum.şimdi düşündüğüm herşey gerçek ve ben kendimi çok mutlu hissediyorum.istediğim şeyi düşünüyorum ve tüm bu düşüncelerim gerçek.düşüncelerimde her hangi bir ayrımcılık yok.sadece yaşamak istediğim şeyleri düşünmeyi seçiyorum.ilişkimin düzelmesini ve mutlu bir ilişki olmasını seçiyorum.
şu anda kafamda var olan tek şey ilişkim olduğunda sadece bununla ilgili ve bundan dolayı biz yıprandığım için sağlığımla ilgili olumlamalar yapıyorum.dün gibi kötü bir günden sonra depresyona girmek yerine umutlar biriktirip mutlu olduğma inanmak istiyorum ve herşey çok güzel olacak bunu hissetmeyi seçiyorum... |