Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2007, 06:46 PM   #13 (permalink)
25emel
Guest

Standart Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

sabah arkadaşımın telefonu ile güne başladım.saat09,40 civarı. uzun zamandan beri ilk kez erken kalkmayacagım işim yok yatıcam tembellik edicem demiştim oysaki... nese baktım uzun sürecek telefonu beynimden uzak tutumak için taktım kulaklıgı (cep telefonunu olabildiğince uzak tutmaya calışırım her zaman beynimden.lütfen sevgili arkadaslarım zararları ortada sizde özen gösterin) 1saatlik telefon görüşmesinden sonra. kalktım yüzmeye gittim.dönüşte alışveriş yaptım saat 13 gibi evde idim.dün aksamdan kalma dagınıklıgı toparladım birazcık.kitabımı aldım bir bardak buzlu çayımla birlikte çıktım balkonuma çiçeklerimide aldım yanıma onlarda hava alsınlar 44 derken kuförden cıkan gelin ve akrabalarına gözüm takıldı ayyyy ne kalabalık şaşkın ne gürültü sormayın gelinin attıgı her adım fotoraflanıyor ben olsam ceken sahsın tepesine basar gecerdim o stresten herhalde. az ötede net cafeden cıkmış muhtemelen pc oyununda yenilmiş bir grup arkadasın kavga ede ede yokuş yukarı cıkıslarını izledim.spor salonundan cıkan ciroz from bayanlarını balıketli alımlı ablaları izledim 44 köşeden cıkan tüp arabasını unttum sanmayınnn...hopörlörü acmış son ses aygaaz!!... diye bagıryo melodili abla...baska zaman hele nöbet cıkışları o balkondan arabanın üstüne atlayıp yakasım gelirdi oysa 44...balkonumda oturmanın ne kadar zevkli oldugunu farkettim.insanları izlemeye bayılıyorum o telaşlarını heyecanlarını...bugün az sayıdaki sakin günlerimden birini yasadım ne mutlu içim huzur doluydu...takiii camlarıma gözüm takılmadan önce.yeni aldığım cam bezini bi test edeyim dedim.kalktım o saat bu saat demeden hala ev temizliyorum.nasıl dalmışım nasıl hevesle başlamışım temizliğe sormayın.sadece ufacık bir cam silecektim oysa ki 44 tam bir bahar temizliği oldu.alnımdan akan ter gözüme kacana kadar saatin kaç oldugunu yoruldugumu hiç anlayamadım.bir mola vereyim dedim oturdum pc basına 44 ütü ve bulaşık dısındaki tüm ev işlerini ne zevkli yaaaya su bulaşıga cözüm buldularda ütüye de bi çözüm üretselerdi ne güzel olurdu... 44 en büyük hayalim robot bir ev yardımcısı...kimbilir belkide hayal olmaktan cıkar bir gün ... 44