Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2010, 12:42 PM   #9 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Lutfen bir kitap onerinnnn

Merhabalar,

Arthur Schopenhauer'un Yaşam Bilgeliği Üzerine "Aforizmalar" kitabını öneririm. Oldukça düşündürücü bir kitap. Yaşınız gereği de daha fazla şey öğrenebileceğinizi düşünüyorum. Yaşanmışlıklarınız daha fazladır çünkü. Ben çok zorlandım; çok düşünemedim. Ancak yeterli vakte sahip olduğum bir zamanda yeniden okumayı düşünüyorum.

Konuyu açtığınızda yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla kişisel gelişim kitapları önerilmesini istiyorsunuz. The Secret'ı da okumuşsunuz. Çekim yasasının temelidir. Oldukça basit ve bilinen şeyleri anlatır. Hayatınızda da etkilerini görmüşsünüz. Belki yeniden okuyabilirsiniz.

Aslında ben şöyle düşündüm. Kitap önerisinden çok bir yardım çığlığı gibi geldi bana açtığınız konu. Hayatınızı istediğiniz şekle sokmak için ne yapabileceğinizin arayışı içindesiniz gibi hissettim. O nedenle ek olarak şunu söyleyeyim. Kitap ismi değil ancak Sevgili Abdullah Canıtez'den dinlediğim kadarıyla bildiğim Hedef 101 Çalışması'nı yapmanızı önerebilirim.

Sevgilerimle.