Ynt: nurhanza devam ediyor açıkçası tam olarak bende bilmiyorum, öss de yerleşemedi, bir markette işe başladı, onlara telefon ve hat gönderdim rahatça sınırsız konuşalım diye, festivale gidecektik, kızım istemedi, sofya üniversitesine git ozaman dedim, tüm imkanlarımı koydum, araştırdım, burs, vs, ne gerekiyorsa ayarladım, önce olur dedi, sonra vazgeçti, ozaman markette çalışma gel yanıma bir yıl harika bir iş imkanı yakaladım, iyi bir maaş artı sigorta ve çok sakin bir ortam olacak, deniz kıyısı, teknik servislik yapacak, günde kaçtane ütü vs. tamire gelebilirki, sakince hem çalış hemde öss ye hazırlan hemde para kazanıp okulun için biriktir dedim, bundan iyisini bulmasına imkan yok ki, onuda kabul etmedi, nedenini anlamadım, ve kahrımdan ölmek üzereyim,nerde hata yaptım anlamıyorum, kadınsanız, hele boşanmış bir kadınsanız, ne yaparsanız, bu toplumda saldırıya maruz kalırsınız sorun bu galiba, her ne yaptıysam emeğimle yaptım, cidden kelimenin tam anlamı ile emeğimle yaptım, ama babası olacak olan adam telefonu kızımın elinden alarak, asla ağıza alınmayacak kelimeler söyledi, onun tarzı gerçi, ama kızımın bu duruma sessiz kalması ve telefonu açmaması beni kahretti, bu öfkeyle çıkıp gitsem, daha kötü olacak, onları üzmek istemiyorum, çocuklarım üzülmesin diye sineme çekiyorum tüm kötü sözleri, ve kötü söz sahibine aittir, ben kendimi ve ne yaptığımı çok iyi biliyorum, ve beni tanıyanlarda bilirler, umarım bir an önce düzelir....
__________________ Neoglance Derneği -nurhanza |