Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2010, 05:32 PM   #577 (permalink)
bigokyanus
Guest

Standart Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

Alıntı:
aliss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ama beni sevdiğini söylüyor .. o askerden geldikten sonra kavgalarımız artmıştı evlendiğimizde de böyle olup ayrılırsak ozmn daha çok üzüleceğiz vs...diye ayrıldık :( ayrılmak onun kararıydı çnkü ben bunların gecici olduğunu düşünüyorumm..psikolojiside ii deiildi...yaaa bilemiyorumm ben çook ama çok üzgünümmm 1,5 ay oldu ayrılalı :(( onu çook seviyorum napiyim seviyorum işte..:((((

Bak güzelim 32 yaşında evli ve 1 çocuk annesiyim , şimdi sana zor gelen şeylere yıllar geçtikçe gülüp geçeceksin... ve hatta çok daha iyi anlaştığın daha çok sevdiğin biriyle olduğunda iyi ki bitmiş diyeceksin.

Yeni ayrılmışsın ve bence yaptığın onun dengesiz davranışlarına bahane uydurmak ve onunla yaşadığınız hep güzel anıları hatırlayarak kendine eziyet etmek ...

Beyninde bir ses sürekli konuşuyor değil mi? Hatta onun kelimeleriyle , çoğunlukla senin sesinden yaşadığınız , mutlu olduğunuz anları söylüyor değil mi? İşte o egonun sesi , farkında ol lütfen. Kimse üzülmek istemez...

Bir tavsiye ayrıldığın sevgilin aklına geldiğinde tartışmalarınızı ve olumsuzluklarını hatırla ... O zaman daha kolay atlatırsın ve daha iyi ilişkilere yelken açarsın...