Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2010, 12:38 AM   #16 (permalink)
karavan
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Alıntı:
teoman_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çocukluğunu değiştirmeye çalışmak seni daha fazla mutsuz yapar. çocukluğunu olduğu gibi kabul etmek daha anlamlı.

ayrıca ne yalan söyleyim çocuklarına veya eşlerine şiddet uygulayan insanlardan hep nefret etmişimdir.
senin için henüz geç değil eğer yaptıklarından-söylediklerinden pişmanlık duyuyorsan onlardan özür dile. aradığın huzura ancak kırdığın insanlardan af dileyerek ulaşabilirsin.
Sevgili teoman,

Yaptıklarımdan elbette pişmanım ve bunun için çocuklarıma defalarca gözyaşları içinde mektuplar yazdım ve hala daha ara ara yazmaya devam ediyorum.Onların bana söylediği şu "Babacım olan oldu bundan sonra ne yapabilirsin ona bak" .Onların bu büyüklükleri karşısında bile eziliyor yerin dibine giriyorum.
Ben hatalıydım yanlış yaptım onlardan özür de diledim defalarca ama beni üzen onları bu kadar çok üzmem.Umarım bir açıklık getirebildim.
İlginize teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.
karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla