Alıntı:
teoman_ Nickli Üyeden Alıntı
karşılarına geçip konuşmayı dendedin mi? eğer yüzyüze konuşmadıysan mutlaka yüzyüze konuşman ve özrünü onların yüzlerine bakarak söylemen gerekecekç. seni görmek istemeseler bile.
mektup, e-mail, msn tarzı yqazışmalarda yeterince samimi ortam oluşmuyor.
üstelik asıl önemli olan af dilemektir. sen samimi bir şekilde gereğini yaptın ve bu saatten sonra onların fikirlerini değiştiremediysen bundan sonra pişmanlık duygusu malasef çocuklarına geçecek. ama bunu senin şu an hissettiğin gibi yıllar sonra iş işten geçtikten sonra yaşayacaklar... |
Sevgili teoman,
Sanıyorum kısa satır aralarında ben tam olarak anlatamadım.
Çocuklarımın beni sevdiklerinden fazlası ile eminim ve onlar değil beni görmek istememek her ikisi de her telefon konuşmalarımızda gidip yanlarında kalmam için sürekli beni çağırıyorlar.Ama ben onları rahatsız etmemek için pek gitmek istemiyorum.Beni istemiyorlar diye birşey yok.Onların fikirlerini değiştirememe diye birşey de yok.Benim onlardan özür dilemem,yaptıklarımın yanlış olduğunu bildiğimi ifade etmemin sebebi sanıyorum bunu babamdan bir kere olsun duymadığım için ve bunu duymaya ihtiyacım olduğu için onlarında duymaya ihtiyacı olduğunu düşünerek yapıyorum diye düşünüyorum.