Konu
:
İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.
Tekil Mesaj gösterimi
05-07-2010, 11:47 AM
#
23
(
permalink
)
bigokyanus
Guest
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.
Bütün yazdıklarınızı okudum, aynı şeyleri ben de annemden çektim . Çok ufak bir kısmını anlattığımda arkadaşlarım saatlerce ağlamıştı. Üvey annenin yapmayacağı eziyetleri yaptı ve ben yıllarca üvey anne olduğunu düşündüm. Ama her şeyin var bir sebebi diyerek ben dersimi almış bir şekilde şimdi bebeğimi büyütüyorum. Annemi ise aylarca görmesem özlemiyorum , elimden geleni sırf babam mutlu olsun ve içim rahat olsun diye yapıyorum ama annem için değil. Şu an söylediği hiçbir şey beni etkilemiyor ben kendimi artık güçlü hissediyorum, oğlum için , eşim için en önemlisi de kendim için güçlü olmayı seçtim.
Size de naçizane tavsiyem geçmişi bırakıp ( biliyorum çok zor çünkü ben hala rüyalarımda annemin eziyetleri ile ağlayarak uyanıyorum ) bugüne bakmanız. Bir gün hepimiz hayata gözlerimizi yumacağız , önemli olan huzurlu bir şekilde gözlerimizi kapatmamız. Yapmak istediğimiz ve yapmadığımız şeyler yüzünden gözleri açık gitmemek benim yegane isteğim ..
Çocuklarınızla sıfırdan başlayın bence, yeni yeni babalığı tadarmışsınız gibi, olumlu düşündüğünüz sürece her şey olumlu olacak ve tüm güzellikler sizi bulacak. Ben inanıyorum lütfen siz de inanın...