Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-07-2010, 08:25 PM   #14 (permalink)
fgceker
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:)))

Alıntı:
karavan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili fgceker,

Sitedeki mazim on günle sınırlı biliyorsun ve başlangıçtaki halimi de.On günde sizlerin desteği ve yardımları ile yetişemiyeceğim kadar hızlı yol aldım.Aslında bu da beni biraz korkutuyor.Eşyanın tabiatına aykırı bu kadar hızlı bir düzelmeyi açıkçası beklemiyordum kendimde.
Şimdi bir taraftan da site içinde günde en az 8-9 saat sürekli okuyarak konularla ilgili bilgimi geliştirmeye gayret ediyorum.Bir tarftada malum yaşım baya ilerledi takdir edersin ki kolay olmuyor bunlar.
Kurduğun kulüp hayırlı olsun.Ben de katılmak istiyorum ancak altından kalkabilirmiyim bilemiyorum ama en azından bir denemek istiyorum.Olaylardan kopmak da istemiyorum açıkçası.
Ne dersin?

Teşekkür ederim.
İyiki varsın.
İyiki hayatımdasın.

Aramıza iyiki geldin sevgili Karavan derim

Hepbirlikte biz bu işinde altından kalkacağız sen merak etme.Sadece Arınmayı iste....

Hem biz değil miyiz sadece bir saniye içinde kendimizi mutsuzluğa hapsediveren

İş Mutlu olmaya,hayat sevinciyle dolmaya gelince neden bu işleri zora koşmamış??Neden bunca tedirgin olmamız???

O,bu,şu bize öğretmiş bir şekilde;aaaa mutluluk mu o taaa kaf dağının ardında

Hiçte öyle değil;hemencecik yanıbaşımızda içimizdeee

İşte hepbirlikte el ele verip o kaybettiğimiz gerçeği gün yüzüne çıkartacağız.

Unutmayın arkadaşlar bir elin nesi var,iki elin sesi var

İstemek başarmanın yarısıdır

fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla