Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2008, 07:51 AM   #9 (permalink)
cedrus48
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cedrus48 will become famous soon enoughcedrus48 will become famous soon enough
Standart Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ

Ben bu siteyle ve telkinlerle tanışalı tam bugün 20 gün oldu.Ben şöyle bir geriye baktığımda 20 günden bu yana kendimde pek çok değişiklikleri olduğunu gördüm.Bunları sayacak olursam ilk başta eskiden omuzlarım sarkık hayata küsmüş kendine güvensiz bir duruşum vardı.Her seferinde babam beni azarlardı şöyle omuzlarını kaldır dik yürü kenini toparla falan gibi babam bile dik duruşuma hem şaşırdı hem sevindi ikinci olarak kendime güven geldi.Daha önceleri aşırı güvensizlik vardı.Kendime hiç güvenmezdim acaba şöyle olursa acaba böyle olursa derken yapacağım işten veya sorumluluktan kaçıyorum.Söyleyeceğim şeyi bile ezilerek büzülerek söylerdim ama şimdi ezilme büzülme kalmadı hiç korkmadan fikrimi söylüyorum.Vede en önemlisi anlayışlı birisi oldum daha önce işten geldiğimde stresli olduğumdan aileme kaba davranırdım bana bişey sormaya korkarlardı mutlaka terslerdim eşimle veya çocuklarımla şöyle 10 dakikacık bile oturup sohbet etmiş değilimdir ama şimdi onlarla sohbet ediyorum şakalaşıyorum çocuklarımla oynuyorum.Onlar bile bu değişimin farkında özellikle eşim bu konuda çok şaşkın.vede sevinçli.Bakalım bunlar 20 günde oldu 40 günde neler olacak bilemiyorum.