02-08-2010, 11:08 AM
|
#20 (permalink)
|
Guest | Cevap: Her yeni güne 1 tane... Öğrenmem gereken ne varsa varım bugün Yaşamımın bu gün düşündüğüm kısmında Gayet egolarımdan arınmayı diledim tanrıdan Bana yardım etmesi için dua edip, Yaşamımın bundan sonraki günleri için Yanımda olmasını diledim sadece… Hayat bazen beklentilerimizi neden karşılamaz diye sormaz mıyız? Sorduğum bir günümdeyim bende, Sonra oturup da içinden çıkmaya uğraşırken Bunun çocuksu bir tutturma olduğunu çıkarsadım Biliyor musunuz, yaşam tıpkı benim şu andaki Yani bir zamanki allak bullak hislerimin karşılığında Ne dedi! Bunu merak ediyor musunuz? Sen çocukça halinle istiyorsun bak istediğin olmadığında Tutturuyorsun, inatla olsun diyorsun… Oysa hayat senin bu çocukluklarını karşılamayı beklemez! Hayat devam eder ve senin değişmen gerek…! Oysa değiştiğimi, geliştiğimi düşünürken olmamışım, Bugün bunu fark ettim… Neden mi? Akıp giderken günler, zamanı kabullenmezken ben, Zaman öyle güzel haşlıyor ki seni Sen yandığını bile fark etmeden acımadı ki oyununu oynuyorsun! Oysa yanıklarla dolu ruhunun beklediği yara merhemini Kullanmayı bile bilmeden yanıyorsun… Hayat değişmiyor sen değişmelisin… Canın acıya acıya üstelik kendi yaralarını sarmayı bilmelisin… Ama canını acıtmayı isteyip sürekli incinmeyi isteyip sürekli Bilmediğini bilir sayıp sürekli isteyemezsin Haddin değil bunu yaşatmak ruhuna… Sabırlı olmayı bileceksin, susmayı ve konuşmayı bildiğin gibi… Yoksa bitip tükenmez bir şekilde hep Bir oyuncağın senin olmasını tutturup delireceksin! Sabırlı olmayı denemeyi istedim Allah’tan bugün. Zamanı gelince! Demeyi istedim, dua ettim… Kimsenin seninle aynı zamanı aynı şekilde aynı hislerle Yaşamasını beklememelisin dedim kendime… Bunda niyetin yaşamı paylaşmak, özveride bulunmak, İyiyi, güzeli istemek bile olsa… Nasıl ki sen başkası değilsin, onlarda sen değil çünkü… Beklenti koymamayı ve sadece saygı duymayı istemeyi diledim Buna dua ettim… Çünkü herkesin tamamlanması başka başka Ve sen bu tamamlanma sürecini yine kendin için istiyorsun dedim… Hakkım yok dedim ve sadece saygılı bir süreç için tanrıya yalvardım Ben bugün haddim olmayanlar için af diledim Hak ettiklerime kavuşmak için diledim, Düşmana diş bilemeden onları da sevdiğimi fark ettim… Ben bugün kendimi paramparça ettim ama Gerçekten iyi hislerimi daha iyi olsun diye Terbiye etmek için bunu diledim… Ben bugün tanrıma şükrettim… Evet, karşıma iyi sebepler çıkarttığı için Yeniden sevgiyi ve hayatı sorguladığım için şükrettim… "Hayat nefes aldığın anların toplamı değil. Nefesini kesen anların bütünüdür. Nekadar mutlu olursan bu hayatta okadar Cok yaşamış olursun." tarih ve tarih öncesi bir gelenekmiş gözyaşlarının şişelerde toplanması kazılardan çıkan şişelerden anlaşılıyor ki bu daha çok kadınlara has bir durum çünkü şişelerde hala ruj izleri duruyor erkeklerin savaşlara uğurlanırken toplanan gözyaşı şişelerinin denize bırakıldığınıda öğrendik işte denizler bu yüzden tuzludur Alıntıdır... |
| |