Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2010, 11:23 AM   #4 (permalink)
bluegirlx
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Çok İstediğimiz Şeyler Neden Olmaz ve İstemeden Nasıl Oldururuz?

Alıntı:
poseydon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle çok teşekkür ederim konu için.. ama belirtmem gerek ki eğer bilinçaltı korkularımıza ve sınırlayıcı inançlarımıza karşı arınma yapmazsak ne hayaller ne olumlamalar nede müzikler bizi isteklerimize götüremez.. mutlaka bilinçaltı korkularımızdan arınammız gerek öncelikle sonra çekim yasasını işlatabilriz. çekim yasası kitaplarında bahsediliyorya hani iste inan al diye.. bilinçli olarak bunu ne kadar yaparsak yaPALIM bilinçaltı kalıplarımızın etkisi daha fazladır.. istediğimiz hem de çok istediğimiz olmaz neden? çünkü hemen blokaj oluştururuz ya olmazsa diye ona bağımlılığımız vardır belkide.. blokaj nerden gelir, bilinçaltından ve geçmiş deneyimlerden... işta bunları yok etmeden ne istersek isteyelim elde edmeyiz.. önce arınmak sonra istemek bunu deneyimlerimle keşfettim.. bir şey istemedem öne düşünürüm sınırlamalarımı korkularımı inançlarımı tek tek ele alır arınır öyle isteme faslına geçerim.. çünkü ancak böyle başardım... arınmak önemli..... tekrrar konu için teşekkür ederim..

ne istediğimizi somut olarak düşünmeye sevketmek için açtım konuyu..bazen insanlarla sohbet ederken şunu farkediyorum..
_ne istiyorsun?
_mutlu olmak ..diyorlar
buda ne demek ..evrene mesajı tam göndermemiz lazım..ben kilo vermek istiyorum dışında net bir cevap alamadım kimseden ..mutlu olmanın koşullarını belirlenmesi bizi daha çabuk sanuca götürür diye düşünüyorum..tabiki önce neden şuna elimizde olmadığınıda düşnebiliriz..tabiki bizi engelleyen ne bulmalıyızz..net istedikerlmizi dile getirelim sonrada bizi engelleyen ne onu bulalım ..

mesela sen ne istiyorsun ve seni engelleyen ne yüksek sesle söyleye bilirmisin...

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla