Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-08-2010, 01:01 PM   #2 (permalink)
RenaC
Yüzbaşı

RenaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really nice
Standart Cevap: Yaşamak Güzeldir..

Kenneth M. Keith'in hayat felsefesi:

- İnsanlar çoğu kez makul değildir, mantıksız ve bencildirler. Onları yine de sevin.

- İyilik yaparsanız insanlar sizi bencillikle, gizli amaçlara sahip olmakla suçlayabilir. Yine de iyilik yapın.
- Başarılıysanız, sahte arkadaşlar ve gerçek düşmanlar edinebilirsiniz. Yine de Başarılı olun.
- Bugün yaptığınız iyilik, yarın unutulacaktır. Yine de iyilik yapın.
- Dürüstlük ve açık sözlülük sizi kırılgan yapabilir. Yine de dürüst ve açık sözlü olun.
- En büyükler, "büyük düşünen kadın ve erkekler", en küçükler, "küçük düşünen kadın ve erkekler" tarafından alaşağı edilebilirler. Yine de büyük düşünün.
- İnsanlar güçsüz insanları tercih eder, ama yalnız güçlüleri izlerler. Siz yine de gerektiğinde birkaç güçsüz adına savaşın.
- İnşa etmek için yıllarınızı verdiğiniz bir şey bir gecede yıkılabilir. Yine de inşa edin.
- Yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım ettiğinizde, onların saldırısına maruz kalabilirsiniz. Yine de yardım edin.
- Dünyayı daha iyi bir yer yapmak için elinizden geleni yaptığınızda, tekmeyi yiyebilirsiniz. Yine de dünya için elinizden geleni yapın.

Bu maddelere göre yaşamak çok zor değil fakat içimizdeki o iyi insan o iyilik meleği doğuştan bugune darbelere maruz kalmış.Ben inanıyorum ki ben ve bu forumdaki arkadaşlarım iyiliğin ne demek olduğunu biliyor ve yaşamları boyunca iyilik yapmaya devam ediyorlar.
RenaC isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla