merhaba günlük şu anda evdeyim, babam bir bigisayarda, ben bir bilgisayarda, hergün böyleyiz haaa buradayken
annem çoktaaan uyudu
biraz uykucudur ve de 10-11 dedi mi tavuk gibi uyumaya yatar
uyuma demişken babam da acayip erken kalkma hastalığı vardır, geç te yatmış olsa erkenden zınk diye ayağa kalkar, iki gündür benimle birlikte dinliyor telkinleri mecburen kısık ta olsa, bugün sabah biraz sersem kalktı, sol yanından kalkmış gibiydi
en geç 8de 9da kalkan adam, 2 ye kadar uyudu yatakta
allahım gülecem yav ölmekten, gece gece zor tutuyorum kendimi gülmemek için, valla bir ay buradayım, babama da dinleteceğim. bakalım sonuçlar nolacak, şimdilik huzursuzluk yaptı yeni dinlemeye başladığı için, huzursuzlanıyor falan, işte dediğim gibi bir de sabahtan beri aksilik yaptı biraz. sabah noldu? kahvaltıya başladık annemle, babam da sonradan geldi, iyi uyumamış bir şekilde oturdu masaya, annem de herkes çayını kendi koyuyor dedi. babam da bekledi bekledi, annem çay koymayınca. sinirlenip yatağa yattı tekrar. çocuk gibiler bee ne böyle, sabah onun için moralim biraz bozuldu ama sonra düzelip gittiler. arkadaşlarım çağırdılar, gitmek istemedim, mecburen bahane uydurup gelmeyeceğim dedim. görmek istemediğim bir arkadaş vardı aralarında. oy oy davul çalıyor şu anda.