16-08-2010, 07:24 PM
|
#4 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 376
132 Mesajinıza toplam 556 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İyiki Varsın Oyunu Dal İçeri ay çok güldüm yaaa ellerinize sağlık bi tane de benden... bir japon bara girer ve varmı bana yan bakan der. Kimseden ses çıkmaz birden bizim temel "var ula" der. Japon çık dışarı der ve çıkarlar. Bir süre geçtikten sonra Temel ağzı burnu kan içeri girer. Arkasından Japon gelir bardakiler Japona nasıl bu hale getirdin diye sorarlar. Japon Komanshi'nin yumruğuyla der. 2. gün Japon yine bara gelir ve "var mı bana yan bakan?" diye sorar. Bizim Temel yine atlar "var ula" diye. yine dışarı çıkarlar ve bir süre sonra Temel yine heryeri kan içinde içeri girer. Bardakiler içeri giren Japona "bu sefer nasıl bu hale getirdin" diye sorarlar. Japonda Marikashi'nin tekmesiyle der. 3. gün Japon tekrar bara gelir ve aynı soruyu sorar. Temel yine ben varım deyip dışarı çıkarlar. Bir süre sonra Japon çok fena dayak yemiş bir halde bara girer herkes şaşkınlık içindedir. Daha sonra Temel bara girer ve herkes "bu Japonu nasıl bu hale getirdin" diye sorarlar. Temelde cevap verir : "Toyota!nın krikosuyla" |
| |