18-08-2010, 02:07 PM
|
#7 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bugün affediyorum... Alıntı: planner Nickli Üyeden Alıntı
Affedemiyorum... Yapılan hatayı affetmeyen zihniyeti affedemiyorum, kusura bakmayın...
Yapılan hatayı koz olarak kullanan zihniyeti affedemiyorum. Bu taş kalpliliği affedemiyorum... | Sakin ol Planner, Sadece daha zamanı gelmemiş demek ki. Affetmezsen içinde tortu olur, çöreklenir kalır. Hepimiz insanız, hepimiz hata yapıyoruz. ve de hepimiz affedilmeyi hakediyoruz. Biraz zaman geçtikten sonra belki sana yepyeni bir yol şansı açtığını göreceksin. Erken karar verme Hastalığına tutulmayın. Yapılanı koz olarak kullanmak günahtır bence de. Çok haklısınız. Kolayına da günah demem. Ama kişi kendi karanlığını da aydınlığını da kendi çevresinde taşır. Onun kendine yaptığı hatadır, belki can havlidir. Belki sizi daha fazla üzmemek için bu yolu seçmiştir. zamanı gelir affetmenizin de. İnanıyorum Planner. Bir gün siz de onu affedeceksiniz ve yolunuza devam edeceksiniz. Sevgiler
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
| |