20-08-2010, 07:24 PM
|
#43 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Merhabalar hepinize, Bugün inanılmaz yoğun bir gün geçirdim. O kadar çok şeyi aynı anda yetiştirmeye çalıştım ki anlatamam. Ama hepsi yetişti, şimdi ofiste herkesi gönderdim, yalnızım, müzik dinliyorum ve düşünüyorum. Bugün tüm işlerimin arasında kafam sürekli meşguldü. Ne oldu, neden oldu, çözümü ne kendime sorup durdum. Bir arkadaşımdan bana kendi çaldığı şarkıları yolladı, sevincim umudum oldu. Arada bir arkadaşım mailleriyle beni çalışma curcunasından alıp kendi dünyasına taşıdı, başka bir arkadaşım sabah ofise girerken aradı ve gün boyu sesinin o güzel tınısı zihnimi aydınlattı, ve yine çook eskilerden bir arkadaşım çoookkk uzaklardan elini omuzuma koydu, haydi Yasemin, dedi, hadi yapacaksın sen. Evet yapacağım. Kendimi bildim bileli her işimi kendim yaptım. Aklım ermeye başladığı anda ailemin elini kararlarımdan çektirmiştim. Yeri geldi kendimi bu kararımdan ötürü yalnız hissettimi yeri geldi güçlü, yıkılmaz hissettim. Şimdi bakıyorum, doğru bir kararmış. Herkes önce kendine güvenmeliymiş bu dünyada. Şükürler olsun ki ker şart altında kendime güvenim tam. Evet ben gereksiz denebilecek kadar güçlü bir insanım fakat duygusuz değilim. Katı değilim, düşüncesiz değilim. Yardım ellerini hep paylaşım kabul edip zevkle kabul ederim, öte yandan kendim de halledebileceğimi bildiğimden bu işi keyfe çeviririm. Yaşamımızın her anı birer paylaşım, birer etkileşim. En eğlenceli anlardan, en sıkıcı anlara, en zor anlara kadar her biri bir etkileşim. Beynimden sorularıma cevap gelmeye başladığı andan itibaren, bu etkileşimlerden zevk almaya başladım. Zamanın da hızla akıp gittiğini düşünmüyorum artık. Çünkü bu an'ı yaşamayı atlamıyorum. Acısıyla tatlısıyla bu anın, şimdinin keyfine varıyorum. Üstelik o keyif için anları tatlandırmayı da öğrendim. Yolun başındayım henüz. Daha yapılack çok iş, öğrenilecek çok bilgi var. Ama yolundan dönenin kaşığı kırılsın. Önüme engel çıkaran zırhlara bürünsün. Zamane dervişi olmayı koydum kafaya. Öğreneceğim ve paylaşacağım. Beni çağıran bir şeyler var, sesi duydum, gidiyorum.
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
| |