Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-08-2010, 11:31 PM   #38 (permalink)
parici
Teğmen

parici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 376
132 Mesajinıza toplam 556 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
parici is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Pınar'ın hikayesi

şimdi günlüğüme bazı gelişmeleri yazmaya geldi sıraaaa... 2 iş görüşmesine gitmiştim. şu insan kaynaklarıyla nerdeyse kanka olcam dediğim yerden olumsuz haber geldi ama hiç takmadım kafama hayret ettim kendime. eskiden olsa üzülürdüm çünkü istediğim bir pozisyondu. amaaaaan boşver salla gitsin
şimdi sırada diğer firma var onun 2. görüşmeside perşembe günü...
neyse bugün "başlangıç" filmine gittim bi arkadaşımla. süperdi kesinlikle tavsiye ediyorum konusunu anlatmak istemem ama bilinçaltıyla ilgili rüyalarla ilgili falan güzel bir filmdi gözümü kırpmadan izledim arkadaşım çok öfffledi püfffledi ilgisini çekmedi. çıkışta çekim yasasıyla ilgili muhabbet ettik "olmaz öyle şey, inanmam ben" falan dedi ben de o yüzden çok üstüne gitmedim daha olmamış bu zamanı var ben küçük seanslar halinde öğrendiklerimi aktardıkça o da bizden biri olur, bir kişiyi daha uyandırmış olurum sanırım.
2 gün önce telkin listeme kendine güveni de ekledim ve dinliyorum. ben genelde yatarken dinliyorum ve sanat müziği olarak dinliyorum mışıl mışıl uyuyorum walla
kendimi çok iyi hissediyorum
bütün mutlulukları hayatıma çekiyorum
mutlu, sağlıklı ve bolluk, bereketi seçiyorum

günlükcüm yine görüşcez, ben yokken gelen misafirlerimize iyi davran kızarım yoksa