Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2010, 02:08 AM   #95 (permalink)
sanemce
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar

Sevgli Elisya

Öncelikle teşekkür ederim paylaşımıma değer kattığın için..

Olumlama yapmanın sabit bir kuralı yoktur..Önemli olan hangi konuda olumlama yapmaya ihtiyaç duyduğumuzu belirlemektir.. Aynı anda bir çok konu da olumlama yapılabilir elbette ama yaptığımız olumlamaya odaklanmamız açısından çeşidi fazla tutmamakta fayda var..

Olumlamaları , gece yatmadan önce ve sabah uyandığımızda yani vücudumuzun en rahatlamış haliyle yazarak yaparsak daha verimli olacaktır. Kaç defa yazacağımızın sabit bir kuralı yok. O an yazma imkanımız yoksa eğer okuyadabiliriz.. Daha etkili olacağı için yazarak çalışmak önerilmektedir. Gün içersinde de ihtiyaç hissettikçe, fırsat buldukça tekrarlanabilir..

Bilinç altımızın yeni kalıpları özümseyebilmesi için en az 21 gün gerektiği için 21 gün kuralı öne sürülür..

Başlangıç olarak kendine en uygun olumlamayı seçeceğine inanıyorum ve en kısa sürede etkilerini yaşamında görmeni diliyorum..

Sevgimle




__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla