vitamin61 Yüzbaşı
Ben de yemek çekmek konusunda iyiyim arkadaşlar...
YESHAPPY Yüzbaşı "vitamin61" bir yemek çekimi hatırlıyorum sitede senin miydi yoksa o
çekim yaptıkça yaz lütfen daha da artıyor o zaman çekimler
vitamin61 Yüzbaşı
Bana çekim konusunda olumlu telkinler gelmiyor ben de dileklerimi söylemesem mi:) Bugün pizza yiyorduk arkadaşlarla pastırmalı ve sucuklu pizza vardı ben pastırmalıyı sevmedim herkes de sucuklu yemeye başladı. İçimden sucukludan kalsın diye geçirdim sonra herkes pastırmalıyı yedi:) Ama işin kötüsü meyve suyum çoktan bittiği için kalan sucukluyu yiyemedim ...
YESHAPPY Yüzbaşı
meyve suyu için pizzadan mı geçtin bi nevi? ;) eksik çekim olmuş galiba bu :) Çekerken dikkat et ;) ama sonuçta çekim mi evet çekim :)
vitamin61 Yüzbaşı
Bir şeyi dileyince kesinlikle unutmak ve çok takmamak gerek ...
Megavolt Üsteğmen
Alıntı:
yaseminist Nickli Üyeden Alıntı
Ne mutlu sana Megavolt, ne güzel haberler bunlar
Hayatın en büyük gerçeklerinden birini öğrenmiş durumdasın sanırım, hani "aşık gibi etrafta dolaşıyorum" demişsin ya, ben de yaklaşık 1 aydır bu ruh halindeyim Neden böyle olduğunu merak eder dururdum, bunun sebebini dün akşam okuduğum R. Şanal'ın kitabında buldum, şöyle birşeyler yazıyordu:
"İnsan kendine aşık olduğunda, kendini sevdiğinde, aşık gibi etrafta dolanır, siz zaten kendinize aşık olduğunuzda, tüm evren size aşık olur"
Bunu öğrenmek inan ne kadar sevindirici.
Hayatı algılarken sahip olduğumuz iki duygu varmış: sevgi ve korku.
Bugüne kadar korku ile yaşadık, korku enerjisinden dolayı başımıza kötü şeyler geldi, ama şimdi hayatımıza sevgiyi alıyoruz hem de sınırsız sevgi, o yüzden bundan sonra olacak iyi şeyler için mucize demeyeceğim çünkü, beslendiğim kanal sevgi olunca, hayatımda güzel şeyler olacağını hayal etmek hiç te zor değil. Her türlü sevgiyi, sevgi enerjisini, bolluğu, güzelliği, iyiliği koşulsuz ve sınırsız olarak kabul ediyorum
Çok haklısın Yaseminist ,doğru söze ne denir
.Olumsuzluklar üzerine odaklandığımız kadar başka bişeye odaklanmamışız demekki. Bin tane olasılığı düşünüp bir tanesinin bütün planlarımı alt üst etmesini çok fazla yaşadım, Artık zamanıydı yani :)))) Olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle konusu var Bengusunun nasıl ilham verdi anlatamam,tabi affetme konusu da.elimden geldiğince bütün arkadaşlarımın konularını okumaya çalışıyorum , çünki her birinden farklı birşeyler öğreniyorum. 24 saat olumlu olmak kesinlikle başka bişey hele benim gibi strateji ve mantık üzerine yoğunlaşmış biri için barajın kapaklarını bırakıp toptan havaya uçurmak gibi oldu :)))) Sinerji burada gerçekten işe yarıyor. iyi ki varsınız
bengusu
Moderator
Alıntı:
Megavolt Nickli Üyeden Alıntı
Çok haklısın Yaseminist ,doğru söze ne denir .Olumsuzluklar üzerine odaklandığımız kadar başka bişeye odaklanmamışız demekki. Bin tane olasılığı düşünüp bir tanesinin bütün planlarımı alt üst etmesini çok fazla yaşadım, Artık zamanıydı yani :)))) Olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle konusu var Bengusunun nasıl ilham verdi anlatamam,tabi affetme konusu da.elimden geldiğince bütün arkadaşlarımın konularını okumaya çalışıyorum , çünki her birinden farklı birşeyler öğreniyorum. 24 saat olumlu olmak kesinlikle başka bişey hele benim gibi strateji ve mantık üzerine yoğunlaşmış biri için barajın kapaklarını bırakıp toptan havaya uçurmak gibi oldu :)))) Sinerji burada gerçekten işe yarıyor. iyi ki varsınız değişime hazır olduğunda öğrenciye öğretmen gelir denir ya inan bu çok doğru.bende hayatımda bazı şeylerin ters gittiğini değiştirmeyi düşündüğüm bir anda bir dostum sayeseinde kişisel gelişimle tanışmıştım o gün hayatımın dönüm noktası olmuştu.yazdıklarımın her kese faydası olması dileğiyle sevgiyle mutlu kalın bengusu
Moderator
beni her sabah işe eşim bırakıyor.geç kaldığımız zaman bütün kırmızı ışıkları yakalıyor.hep hatalı şöferlere odaklandığı için hep o şöferler karşımıza çıkıyordu. her sabah uyandığımda dileklerimi isterken bu gün harika kurallara uyan şöferlere rastlıyoruz.bütün yeşil ışıklar bize yanıyor dediğimi duyan eşim bana gülüyordu.ben bunu demeye başlayalı benimle giderken hiç kırmızı ışıga yakalanmıyor kendini kızdıran şöferlere rastlamıyordu.artık eşim bana çıkmadan hatırlatıyor yeşil ışıkları yakalayalım dedin mi?
bonusuda zamanında işyerinde oluyorum iyi ki varsınız.... prenses1 Üsteğmen
Alıntı:
bengusu Nickli Üyeden Alıntı
beni her sabah işe eşim bırakıyor.geç kaldığımız zaman bütün kırmızı ışıkları yakalıyor.hep hatalı şöferlere odaklandığı için hep o şöferler karşımıza çıkıyordu. her sabah uyandığımda dileklerimi isterken bu gün harika kurallara uyan şöferlere rastlıyoruz.bütün yeşil ışıklar bize yanıyor dediğimi duyan eşim bana gülüyordu.ben bunu demeye başlayalı benimle giderken hiç kırmızı ışıga yakalanmıyor kendini kızdıran şöferlere rastlamıyordu.artık eşim bana çıkmadan hatırlatıyor yeşil ışıkları yakalayalım dedin mi?
bonusuda zamanında işyerinde oluyorum iyi ki varsınız.... süper ya bunu bende denemeliyim