Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-08-2010, 11:42 AM   #24 (permalink)
elccy
Üsteğmen

elccy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 391
287 Mesajinıza toplam 962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elccy is on a distinguished road
Standart Cevap: Elçin'in günlüğü

Merhaba canım günlüğüm
Bugün güne güzel başladım ve inşallah o şekilde devam edecek diyerek ,akışa bıraktım bile kendimi... Bu aralar telkin müziklerinde midir,nedir bilemedim,bir uykum var hiç sorma...gece erken de yatsam ,uykumu almadan kalkıyorum.. uyku canavarı oldum galiba..
eşimle herşey yolunda ama,arada annem gibi çok söylendiğimi farkkettim,hatta annemde beğenmediğim şekilde hemde... nasıl da küçük kopyalarıyız değil mi? annem hep babam ne yaprsa yapsın beğenmez,söylenir,eleştirir. Ben eve geliyorum,yemek yapmış oluyor eşim ve masa kurulmuş beni bekliyor (o eve benden erken geliyor ve benim açlığa dayanamadığımı bildiği için hazırlıyor sofrayı) ve ben yemek yiyor ve sonrada annemin küçük kalıbı çıkıp içimden teşekkür yerine söyleniyor, eleştiriyor... evet farkeettim ve farkına vardım. bende beni ne mutsuz eden diyorum.. tabiki eşime karşı olan ve bana ait olmayan tavırlarım!!! hemen ne yapmam gerekiyor ,maddeliyorum:

. eşime herşey için teşekkür edip,minnetimi belirten bir öpücük kondurmak
. onu eleştirmek yerine teşekkür etmek
. eleştiri yerine yapıcı ve teşvik edici cümleler kullanmak ve yine teşekkür etmeyi unutmamak
. onun her zaman arkasında her konuda destek için hazır olduğumu hissetirmek
. onun benim için önemli olduğunu her zaman her hareketimde,davranışımda hissetmesini sağlamak
.onunla konuşurken her zaman tatlı dilli olmak..

şimdi rahatladım işte...
seni seviyorum aşkım,sana o şekilde davrandığım için özür dilerim,kendimi affediyorum ve farkıa vardığım için kendime teşekkür ediyorum.
sen benim için önemli ve çok değerlisin..