Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-09-2010, 06:08 PM   #72 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Asla sıradan olmayacağım

Alıntı:
scouter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Bluepebbless;

Her insanın hayatında zaman zaman kendini eksik veya yetersiz hissettiği, kendisini hayatın akışına kapıp koyverdiği dönemler oluyor hemen hemen. Ben de bu site ile ilk tanıştığımda aynı durumdaydım.

Şimdi ben de o dönemlerde hayata küsmekle ne büyük bir hata yaptığımı düşünüyorum. Kendimi her geçen gün daha mutlu ve huzurlu hissediyorum. Bu site ile tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum...

İyi ki varsınız hepinize çok teşekkür ediyorum.
Sen de iyi ki varsın Scouter,

Ben de günden güne düzeliyorum. İnşallah hepimiz kendimizi istediğimiz yola doğru ilerleteceğiz. Her sabah bir öncekinden güzel doğuyor, farkında mısın???

Sevgiler

who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla