10-09-2010, 10:51 AM
|
#75 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 851
418 Mesajinıza toplam 1,764 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Alıntı: Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı
Hepinize selamlaaaaaaarrrrr, Bir süreliğine kayboldum ortalıklardan fakat iş güç... Yapacak bir şey yok. Bugün biraz rahatladım ancak yarın saat 10.00’dan itibaren çalışmaya devam. Tatil yapan, ailesiyle bayram geçiren arkadaşları sevgiyle selamlıyorum. Çok şanslısınız. Bu süre içinde günlüğüm farzettiğim bu sayfayı da ihmal etmiş oldum elbette. Ne var ki, size anlatmaya başladığım 21 gün hikayem devam ediyor. Akşamları bazen eve sürünerek gittiğim için gün içinde kendime fırsat yaratır oldum. Çünkü kararlıyım, bu 21 günü bitirip sonuçlarına bakacağım. Benim için evrene sunduğum bu dilek çok ama gerçekten çok önemli. Belki de hayatımın dönüm noktası olacak. İlerlemeler kaydettiğimi düşünüyorum ama neticeye hep birlikte bakacağız. Ve ne zaman ki dileğim gerçekleşecek ben o gün size her şeyi anlatacağım. Mümkün mertebe geceleri yatarken yatmaya çalıştığım bu 21 gün çalışmasının bir de gündüz kısmı var. Bilinç altının sürekli hatırlar pozisyonda olması ve oraya iyice kazınması için meditasyon esnasında vücudunuzun bir yerine bastırıp hayalinize verdiğiniz ismi tekrarlıyorsunuz. Ayrıca ben bununla da yetinmeyip bir arkadaşımın bana aldığı hediyeyle de özdeşleştirdim. Onu da masamda PC’nin ekranının altına yerleştirdim. Sürekli gözümün önünde bana geleceğimi hatırlatıyor. Gittiğim terapist bendeki ilerlemeden çok memnun. Çakralar pırıl pırıl çalışıyor. Son sürat ilerlediğimi geliştiğimi hissediyorum. Aynı zamanda içgüdülerime güvenmeyi de öğrendim. Bana doğru yolda olduğumu hatırlatması için evin koridorlarından salona ve hatta yatak odamda yatağımın karşısındaki duvara bile bana yolumu hatırlatan küçük semboller yerleştirdim. Bildiğim tüm bilinç altına sızma tekniklerini deniyorum. Ayrıca geçen aydan bana gönderilen telkinleri de indirdim. Anlayacağınız artık kendime çalışıyorum. Bir de fark ettiniz mi bilmiyorum ama sigarayı bırakma sözü verdim. Kendim için. İyi yaşamayı, kaliteli yaşamayı, özgür olmayı hak ediyorum. Uzun yıllar boyu içimdeki hayat aşkıyla yaşamak istiyorum. En zor durumlarda bile affedip unutmayı öğrettim kendime. Belki beni sıkıcı bulanlar olabilir fakat hayata o kadar 4 elle sarıldım ki, beğenmeyen öte gitsin, başka sayfalar bulsun kendine. Yolum budur. Işığıma kavuştum. Tek amacım su gibi olmak. Hayat karşısında, hayatın karşıma çıkardığı bütün zorluklar karşısında su gibi kaygan, su gibi şekillene ve etkilenmeyen bir şekil almak. En zorlu kayada köpük köpük olsam da yine bana dönebileyim. Ben suyum, su kadar derin, su kadar sonsuz... Hem her kaba göre, hem de kabına sığmaz... Okyanus olmak istiyorum, buharlaşsam da yeniden yağmak... Her şekilde her durumda yine bana karışmak istiyorum. Benim hayatımın merkezi benim. Sevdiklerim benim mutluğum, sevincim. Ama merkez benim. Şimdilik içimden dökülenler bunlardı. Gecenin ilerleyen saatlerinde ne olur bilinmez ama şimdilik iç huzurum böyle anlat dedi. Ben de böyle yazdım. Hepinizin yönünü bulmasını diliyorum. | Harika yani büyük bir şevk alarak okudum.Çizdiğin yoldaki istikrarına hayran kaldım.Darısı benim başıma inşallah enerjin banada geçer, bu satırlardaki..İyiki varsın.. Sevgiler...
__________________ |
| |