Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-09-2010, 05:33 PM   #5 (permalink)
newroses
Üsteğmen
 
newroses - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Mesajlar: 243
Tesekkür: 715
237 Mesajinıza toplam 916 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
newroses will become famous soon enoughnewroses will become famous soon enough
Standart Cevap: Çoğu Kişiyi İlgilendiren Sorunum

Alıntı:
smyrna1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yazacaklarım sadece benim fikrim yanlış olma ihtimalinide gözönüne alarak okursan sevinirim, benim hafiften sosyal fobim varmış pek farkında değildim ama öyleymiş,
neyse bunu öğrendiğimden beri neden böyle bir sorunum var diye hep düşünürüm kendimce yaptığım çözümlemelerden biride küçüklüğümden beri çok düşünen kendi iç konuşmaları çok fazla olan çok fazla kendini sorgulayan hesaplaşan yargılayan biri oldmuşumdur, son zamanlarda bu gereğinden fazla olan iç konuşmalarımın dış ortamla ilişkilerimi zayıflattığını düşünmeye başladım, o yüzden bende bu özelliğimi değiştirmeye çalışıyorum.

hatta tarihte bir çok filozof, çok düşündükleri çok iç konuşmaları oldukları için şu anda onları okuyoruz ama tabi bununda onlar için bir bedeli olduğu kesinki oda şudur tarihte araştırdığım kadarıyola filozoflar genelde yalnız yaşayan çok geniş sosyal çevreleri olamayan insanlar, hatta içlerinde r ettikleri söylenenlerden tutta hayatlarının belli aşamlarında psikolojik sorunlar yaşayanlara kadar anlatılır.

tüm bunların sonucunda bence iç konuşmaların sana fazla hakim olmasın bunu yapmak zor ama daha çok iç dünyanla değilde dış dünyanla irtibat halinde olmaya bak, dediğim gibi sadece benim fikrim bunlar. kendine iyi bak genç arkadaş:)



Doğrudur.Geçen yaz kendimi eve kapatmıştım.Hep odamda oturyodum tek başıma başlarda iidi fakat sonra sıktı hem kendimle ilgilenir oldum.Sosyal fobiydim artık. insan tek dura dura ne olur kendisiyle konuşmaya başlar.iç konuşmam arttı.Bu yaz da tam tersi oldu.Nerede sosyal ortam orada ben hehe hayliyle de geçti...
__________________
*Düşüncelerimizin kalitesi, yaşam kalitemizi belirler


Sen değiştiğinde talihin de değişir.



** Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. (Eflatun)
bl issy
newroses isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla