Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2008, 09:59 PM   #5 (permalink)
sances94
Teğmen

Tesekkür: 0
29 Mesajinıza toplam 92 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sances94 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Dr. Dolphin in Günlüğü

evet tembellik edip telkinleri dinlemedim şimdi okulun açılmasına 5 gün kala sancılanmaya başladım :(
tipik sosyal fobili olarak okula nasıl gireceğimi topluluk içinden ne şekilde gideceğimi planlıyorum :(
ve sınıf içersinde en tenha yeri bulmak için belki inanmazsınız okula gittim yeni sınıfımı görmek için.
peki ben kliniğe geçtiğimde ne yapıcam hastaları nasıl muayene edicem :(

şu an içimi son derece karamsarlık sarmış durumda.EFT tekniğine bir bakıyım dedim daha kısa sürede kesin sonuç verdiğini duydum.ama analizi kendim yapabilir miyim o da büyük bir soru işareti.

belki sizlere garip gelebilir ama ben telkinleri dinlemekten dahi utanıyorum (sesli bir şekilde ).çünkü evdekilerin duymasını istemiyorum.geçen bir sitede gördüm bir sf li yazmış :sf nin çözümünü kim buldu ki ben bulayım mahkumuz bunla yaşamaya. bu benim şevkimi iyice kırdı.

ne olur ritmotrans işe yarasın !

yeter artık dün de annem bana :"sen çok pısırık ve çekingensin senden nasıl ev reisi olacak demez mi dünyam iyice yıkıldı.şu an enkaz gibiyim kendimi odaya kapadım.artık her şeyi daha çok kafama takıyorum

iyice anladım ki bu sf nin pozitif feed back mekanizması çok güçlü.battıkça batıyorsun kendini kapadıkça kapanıyorsun.

acilen bu sf yi yenmem lazım ama nasıl ?sanırım profesyonellik şart bu işte.sanırım bundan da emin değilim .

hakkımızdan hayırlısı şu an kendimi bir girdap içinde hissediyorum ve karamsarlık hatsafada

bu sitede ben kronik sf liydim ancak ben bu sf yi altetim diyebilen biri acaba var mıdır ?

SF yenilebilir mi ? SF büyüdkçe büyüdü içimde.kökleşmiş gibi.

çok bunalmıştım içimi buraya dökiyim dedim.sağlıcakla kalın !