Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2008, 10:53 PM   #6 (permalink)
Novos
Yüzbaşı

Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough
Standart Ynt: Dr. Dolphin in Günlüğü

merhaba dr. dolphin öncelikle günlüğün hayırlı olsun, aramıza tekrar hoşgeldin

ahh keşke diyor insan, şu telkinleri hazirandan beri dinleseydin, şimdi bunları yazan sen olmayacaktın, bambaşka bir sen olacaktın!
neyse, artık zararın neresinden dönersen kardır derler, bu da bir tecrübe oldu senin için, en azından artık bundan sonra telkinleri dinlemeye
başlayabilirsin.

öncelikle telkinleri kesintisiz dinlemeye başla, sen istesen de istemesen de telkinler etkilerini göstermeye başlayacaktır. ama yine de sana olumlama
yapmanı tavsiye ederim, ben şahsen olumlama yaparak kendimi daha mutlu hissediyorum. telkinleri kendin için bir ödev, bir angarya olarak görme,
bunları bir ilaç olarak düşün, günde mümkün olduğunca fazla dinlemeye çalış, en az 10 saat dinle derim, kendi açımdan. bir, en fazla iki hafta içinde etkileri
gördükten sonra zaten telkinleri kendiliğinden dinlemeye başlayacaksın ve sende bağımlılık yaratacak, emin ol onları çok seveceksin, mutlu olacaksın.
olumlu yönde düşünmeye çalış, biliyorsun neyi düşünürsek o oluruz, beyninde neyi kurgularsan o olursun, hayatın o yönde gelişmeye başlar.

başkalarının düşüncelerini kesinlikle önemseme, her denilene inanacak mısın? annen baban ne derlerse desinler kafana takma, herkes bir şeyler der
bunlar hayatın içinde olağan şeyler, sana olumsuz bir şey dediler diye niye kendini kısıtlayasın ki, aksine bu durum seni kamçılasın, böyle olmadığını göster
ailene, hastalığının en önemli örneği belki de benim ben de haziranda başladım telkinlere ve şimdi eskisinden eser yok, sana tavsiyem bir an önce telkinlere
başla, ego güçlendirici ve suçluluk duygularını dinlemeye başlayabilirsin, başaracağına eminim, yeter ki sen başaracağım de, iste her şey seninle başlar
kolay gelsin, haberlerini de buradan takip ediyor olacağız, bizi habersiz bırakma, görüşmek üzere...