20-09-2010, 08:07 PM
|
#133 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı: kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı
Çok geçmiş olsun... | çok teşekkür ederimmm ....ziyaretinde ayrıca mutlu etti belirteyimmm .... Alıntı: planner Nickli Üyeden Alıntı
Geçmiş olsun canım.
Not: Hastalığı bahane edip yine ders çalışmayı sallama. Bak kaç gündür bakıyorum hala tık yok.:) (Biraz anneni hatırlattım galiba.:) ) Bu arada bir önceki sayfada sormuşsun, yaklaşık bir ay sonra 26 olacağım. Yatay geçişe de takma, eninde sonunda açıklanacak elbet.)
Öptüm seni. | hastayken aklım daha çok başıma geldiiii ilk fırsatta başlıcam..yeter bu kadarr haytalıkk öle degılmı ama ....ağrıya dayanamıyorummmmm .... Alıntı: matri Nickli Üyeden Alıntı
gecmis olsun, rahatsizligin ne? | kanal tedavisine başladıkkk bugünn...ama bendee ateş yaptıı ve migrenimi tetiklediii.anestezi etkisi gecıncedee dayanamazz hale geldimmm ...sanadaa cok teşeur edrrimm..her zaman gunlugumde görmekk isterimm.... sizleri çok seviyorumm ii varsınızzzzz
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |