Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Merhabalar Herkese ve sana güzel günlüğüm, Uzunca bir süredir ara ara mesajlarıma bakmak ve cevap yazmak için girebiliyorum siteye. Binlerce şükür çok çok iyiyim.Daha da iyi olmak hedefim. Buradaki herkesi ve seni sevgili günlüğüm asla unutamam. Eğer bugün şükredebiliyorsan bunu sizlere ve sana ödiyemiyecek kadar borçluyum. Ara ara dalgalanmalarım oluyor tabii ki ama atlatıyorum eskiden olduğu gibi yenilmiyorum teslim olmuyorum direnebiliyorum. Cumartesi günü aracın muayenesi için TÜV e gittim tel örgünün kapısında içeri girip yanlış bir yere park etmemek için bekçiden yol göstermesini istedim ama telefonla konuşuyordu epeyce bekledim beklerken de elimle "Ne yapayım nereye park edeyim anlamında sürekli işaret ettim ama kaale almadı.Bende girip boş bir yere park ettim. Telefon konuşması bitince sayın bekçimiz geldi "Arabanızı buraya koymayın yasak" dedi demesine de benim gibi bir adama söylenecek sözmü bu şimdi hem de biraz tersçe. Ben de biranda adama "Sana dakikalarca bilgi vermen için işaret ettim aklın nerdeydi " diye bağırdım. Cümlem bitti aynen hareket şu elim adamın sırtında "Pardon kardeşim özür dilerim." Gereksiz yere adamın kalbini kırdım diye bir üzüldüm bir üzüldüm ki. Şu aniden parlama huyumdan bir türlü vazgeçemedim ve bu huyumu hiç beğenmiyorum. Ne kadar dikkat etsem yine de eskisi kadar çok sık olmasa da arada bir böyle durumlar oluyor. Yakın zamanda bu durumlarda daha sakin olabilmeyi diliyorum.
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. |